25 / 04 / 2024

FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferid Kaya ve Sezen Akdeniz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi'nde kuruldu.



FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferid Kaya ve Sezen Akdeniz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi'nde kuruldu. 


FK Dizayn İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. c-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. d-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. e-Her türlü mefruşat, perdelik ve perdelik tül, güpür mamullerinin,  alımı, satımı, imalatı, ithali ve ihracatını yapmak. f-Her türlü ev tekstil ürünleri ve aksesuarlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. g-Bilimum döşemelik  kumaş, battaniyeler, pikeler, çarşaflar, uyku setleri, yastık ve yastık kılıflarının imalatı, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve pazarlamasını yapmak h-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. j-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. k-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. l-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. m-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.



Geri Dön