24 / 04 / 2024

Flatofis Çarşı'da ozonla saç tedavisi ücretsiz yapılacak!

Flatofis Çarşı'da ozonla saç tedavisi ücretsiz yapılacak!

Türkiye'nin ilk A sınıfı  yatay ofis projesi Flatofis Çarşı'da yer alan bay bayan kuaförü Different Hair, bir hafta boyunca ozonla saç tedavisi hizmetini ücretsiz olarak sunacak



Türkiye'de ve dünyada yeni keşfedilen saç dökülmesine, yıpranmasına karşı etkili olduğu kanıtlanan ozonla saç tedavisi, Flatofis Çarşı'da 23-29 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak Çarşı ziyaretçileri için yer alacak. Öncelikle saç analizleri yapılan ziyaretçilere gerekli görülen tedavi, Çarşı'da yer alan bay bayan kuaför Different Hair tarafından uygulanacak. Ozonla ücretsiz saç tedavisi uygulaması 12:00- 20:00 saatleri arasında Flatofis Çarşı'da yer alacak.

Ozonla Saç Tedavisi Hakkında
Saç dökülmesinin en önemli sebeplerinden biri kan dolaşımının azalmasıdır. Ozon gazı verilerek uygulanan bu tedavi yöntemi sayesinde, kafa derisindeki saçsız veya saçların azaldığı bölgelere yapılan ozon uygulamaları ile kılcal damarlarda kan akımı ve oksijenlenme artar. Bunun sonunda zayıf ve güçsüz kalan saç üreten folliküler uyarılır. Dereceli olarak tamiri başlayan follikülerden saç üretimi yavaşça başlar. Yeniden çıkan saçlar daha sık ve güçlü, daha koyu  renkli ve çekmeye karşı dirençlidir.

Bu tedavi herhangi bir yan etkisi olmayan, uygulanan kişilerde herhangi bir hormonal dengesizlik oluşturmayan doğal bir yöntemdir. Ayrıca Ozon tedavisi ile saç dökülmesine (saçkıran) sebep olan bakteri ve  mantar gibi enfeksiyonlar ortadan kalkar, saç bakımı ve boya gibi kimyasal maddeler ile yıpranmış saçların tamiri ile dökülme azalır veya tamamen yok olur.


Geri Dön