28 / 03 / 2024

Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Firma: Servet GYO

Proje: Flatofis Kağıthane

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, dünya markalarının tercihi yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra, şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane'nin yatırım değeri ise 75 milyon dolar.



İş hayatındaki motivasyonu ve çalışanların mutluluğunu esas alan donatıları, özel toplantı salonları, rezidans hizmetleri, restoranları ve depolama alanlarıyla bilinen ofis binası anlayışını bütünüyle değiştiren Flatofis, Kağıthane’de de birçok şirketin yeni gözde merkezi olacak.

 

Yenilikçi ticari gayrimenkul projeleri ile yatırımlarına devam eden Servet GYO, Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olarak geliştirdiği Flatofis’i, Kağıthane’de hayata geçiriyor.

 

Flatofis Kağıthane, iş dünyasını dikey ve dar dolayısıyla verimsiz olan plazalardan kurtararak, yatay konseptiyle ferahlık ve maksimum verimlilik sağlayan Flatofis deneyiminin yeni bir örneğini sunacak.

 

Sektöründe lider firmaların yeni tercihi yatay ofisler

 

Samsung, Arzum, Pronet, İnci, Teleperformance, Grupanya, Telecity, Mondi Tire Kutsan gibi sektörlerinde lider olan firmaların tercihi, genel müdürlüklerini Flatofis’e taşımak oldu.

 

Akıllı bina altyapısına sahip olan Flatofis konsepti, güvenlik, enerji yönetimi, havalandırma, iklimlendirme gibi özellikler, açılabilir pencereler ve bol gün ışığıyla çalışanları mutlu ve motive eden modern ofis ortamları sunuyor. Flatofis Kağıthane, bu özgün yaklaşımı devam ettirerek, 8 metre aks aralığı ve 4 metre kat yüksekliği ve maksimum güneş ışığından yararlan mimarisi ile ferah, aydınlık ve çalışanlara huzur veren bir ofis ortamı sağlıyor. 

 

Flatofis, 1.700 metrekareden 15.000 metrekareye kadar kiralama imkanı sunarken,  müstakil kullanıma uygun mimarisiyle bilişimden iletişime, eğitimden sağlığa her sektör için ayrıcalıklı bir çalışma ortamı vaat ediyor. 


Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırımla yükseliyor!


“Çalışanların mutluluğuyla birlikte şirketlerin verimliliği de yükseliyor”


Yürüyüş parkurları, yeşil bahçeleri, dinlenme terasları, restoran ve kafeleriyle, yoğun çalışma temposuna biraz ara vermek isteyen çalışanların molalarına keyif katan Flatofis Kağıthane,  çalışanların daha yüksek motivasyonla verimliliğini arttırıyor.


Flatofis’in ardından Kağıthane’deki yatırımı başlatma kararlarını açıklayan  Servet GYO  Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Flatofis’in getirdiği yeniliklerle ilgili olarak şunları söyledi:

 

“Servet GYO olarak ticari gayrimenkul alanında markalı projelerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. İş Modern ve Deposite yatırımlarımızın ve Frankfurt’taki OSWE projemizin ardından, Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi Flatofis’i  Haliç’den sonra Kağıthane’ye taşıyoruz. Yatırım değeri 75 milyon dolar olan Flatofis Kağıthane’de, Flatofis’te edindiğimiz tecrübeyi yansıtacağız. Yepyeni, ferah ve geniş bir ofis anlayışı sunan Flatofis’lerde, çalışanların mutluluğunu ve motivasyonunu öne çıkaran olanaklarımız sayesinde, şirketlerin daha verimli bir dönüşüm yaşadıklarını gözlemledik. Nitekim sektöründe öncü birçok şirket genel müdürlüklerini buraya taşıdı.

 

Şimdi aynı ferah ofisleri, yine birçok yenilikçi donatıyla birlikte Kağıthane’de geliştiriyoruz.  İç ve dış bahçeleri, hobi ve dinlenme terasları, restoran ve kafetaryaları, özel hizmetleri, akıllı bina altyapısı ve modern görünümüyle İstanbul’un ticaret, eğitim ve kültür merkezi olarak en hızlı gelişen bölgelerinden Kağıthane’de Flatofis farkını yeniden ortaya koyacağız. Bu bölge, 2010 yılından itibaren gerçekleşmeye başlayan yeniden yapılandırmayla birlikte, her geçen gün daha çok değer kazanıyor. Bu dönüşüm sürecine Servet GYO olarak biz de öncülük yaptık, şimdi  Flatofis Kağıthane  ile bunu daha da ileri taşıyacağız. ”

 

Kağıthane İstanbul’un yeni MİA (Merkezi İş Alanı) Bölgesi seçildi

 

İstanbul’un yeni MİA Bölgesinde geliştirilen Flatofis Kağıthane projesi, Cendere Vadisi üzerinde, TEM ve E5’e yakın bir konumda, raylı ulaşım hatlarına da yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

Flatofis Genel Müdürü Ersin Çalık, Flatofis’te gerçekleştirdikleri yeni yatırımlarını anlatarak şunları söyledi:

 

“Flatofis’te 110 milyon dolarlık yatırımımızın ardından, 2014’te 13 milyon dolarlık yeni yatırımımızla projemizi geliştirdik. Flatofis’e gelen talepler doğrultusunda bina içindeki alanlarımızda renovasyon, yenilenme ve sosyal yaşamı destekleme çalışmaları yaptık. Ofis alanlarımızın bir kısmını dışa dönük ve boydan boya açılabilir cam sistemiyle yeniledik,  yeme içme alanımızı bir sokak konsepti olan ASFALT Lezzet Durağı olarak yeniden dizayn ettik, Flatofis çalışanlarının yanı sıra tüm iş dünyasına hitap edecek Hız ve Eğlence Merkezi SpeedCity ile geniş katılımlı toplantılara açık SpeedRoom Toplantı salonunu hizmete açtık. 60.800 metrekare kiralanabilir alana sahip Flatofis’in ofis alanı 47.500 m2 iken 7700 m2 alanı ofis olarak kiralamak üzere yeniden dizayn ettik. Tüm bu yeni yatırımlar Flatofis’i daha da canlandırdı, nefes alan, yaşayan bir ofis binası oldu.”

 

SpeedCity’de Eğlence, Speedroom’da Toplantı, Asfalt’ta Lezzet, Hepsi Flatofis’te!

 

Flatofis’e yapılan yeni yatırımlar arasında yer alan SpeedCity, katılımcılara son teknoloji simülatörleri ile yarış heyecanını, takım ruhunu, motivasyonu ve defansif sürüş eğitimini eğlendirerek yaşatıyor.  Motor sporlarının teknoloji ve simülasyonla buluştuğu Türkiye'nin ilk ve tek motor sporları eğlence merkezi olan SpeedCity, 7’den 70’e tüm motor sporu tutkunlarının keyifli vakit geçirebilecekleri yeni buluşma noktası olacak. Toplantı Hizmetleri’ne ek bir toplantı salonu olarak tasarlanan SpeedRoom, Türkiye'nin ilk iş, aktivite, motivasyon ve hız temalı 120 kişi kapasiteli toplantı salonu olarak SpeedCity içinde oluşturuldu.

 

Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırımla yükseliyor!


Flatofis’te yeni yemek, eğlence ve yaşam alanları olarak 2 milyon dolarlık yatırımla geliştirilen Asfalt Lezzet Durağı ise Flatofis’le birlikte bölgedeki tüm çalışanlara çok sayıda restoran ve kafeterya seçeneği sunuyor. Asfalt Lezzet Durağı’nda her Pazartesi canlı müzikle birlikte, haftanın bu ilk iş günü artık daha “sendromsuz” yaşanıyor. 


Sinpaş Flatofis Kağıthane İletişim

Tel: (0212) 310 27 00 

www.flatofis.com.tr



Geri Dön