25 / 04 / 2024

Flatofis'in örnek ofisi görücüye çıkıyor

Flatofis'in örnek ofisi görücüye çıkıyor

Yapı sektörünün öncü kuruluşu Sinpaş Yapı, Türkiye'nin ilk Yatay Ofis projesi Flatofis'in ilk ofisi olan örnek ofisini tanıtacak.



İş dünyasından önemli markaların ilgi gösterdiği Flatofis'in, dekorasyonu da tamamlanmış ilk ofisi Örnek Ofis, Sinpaş yöneticilerinin, ünlü iş adamlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin yer alacağı bir organizasyonla tanıtılacak.
Çalışanların performansı ve verimliliğini artıracak, rahat, konforlu unsurları, sunduğu sosyal olanaklar, yatay ofis olma özellikleriyle iş dünyasında ilk olma özelliğini taşıyan Flatofis, tanıtacağı ofisinin ilk örnek ofis niteliğiyle de Türkiye'de bir ilk olacak.
İş dünyasına yeni bir anlayış kazandıracak Flatofis'in örnek ofisi İstanbul'un yeni iş merkezi Haliç'te kapılarını aralayacak. Tanıtım organizasyonunda Sinpaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Flatofis projesini ve 2009 yılı hedeflerini anlatacak.
Türkiye'nin ilk yatay ofis projesi Flatofis'in Örnek Ofis tanıtım etkinliği 28 Ocak Çarşamba saat 13:00'te gerçekleşecek.

Geri Dön