26 / 04 / 2024

Flex Life Studio'da teslimler 2017'de!

Flex Life Studio'da teslimler 2017'de!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla geçtiğimiz ay temelini attığı Flex Life Studio, 2017'de teslim edilecek.



BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla geçtiğimiz ay temelini attığı Flex Life Studio, 2017'de teslim edilecek. BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 3 bin 500 metrekarelik arazide 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'da ev sıcaklığında ve 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunmayı hedeflediklerini belirterek, "Flex Life Studio, yaşayanların tamamen başarıya odaklanabilmeleri için her detayın düşünüldüğü yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak tasarlandı" dedi. 




Konfor ve lüks

Flex Life Studio'nun, geniş sosyal olanaklara sahip olduğunu dile getiren Yavuz, "Projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar" diye konuştu.  Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1 +0, 1+1,1+1 dublex tiplerinde daireler yer alacağını söyleyen Yavuz, Flex Life'ın bundan sonraki projelerde üst markaları olacağını sözlerine ekledi. 


Yeni Asır


Web: http://flexlife.com.tr/



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


BYY İnşaat'ın Çigli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life Studio. ev sıcaklığında ve beş yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunuyor. 157 konuttan oluşan proje, sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. 


Modern mimari tasarımıyla, yaşam ve motivasyonu yükseltmeye dönük yapılara imza atmayı hedeflediklerini ifade eden BYY inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz. "Yüksek standartlara sahip yaşam alanı sunan konutlarımız, 2017 sonunda teslim edilecek" dedi.


Posta Ege


Geri Dön