19 / 04 / 2024

Flex Life Studio'nun temeli atıldı!

Flex Life Studio'nun temeli atıldı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı.



BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı. 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio'nun temel atma törenine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi  İzmir  Milletvekili Murat Bakan'ın yanısıra konut sahipleri, işadamları, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Flex Life Studio nun temeli atıldı!


Açılışta konuşan BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra; sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yıldırım, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi. Törende konuşan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da, 30 yıldır sektöre kaliteli konutlar kazandıran BYY İnşaat'ın başarılarına bir yenisini eklediğini söyledi. Ülkenin her alanda umuda ihtiyacı olduğu bu günlerde inşaat sektörünün binlerce insana istihdam sağladığına dikkat çekti.


Bölgenin her alanda hızla geliştiğini kaydeden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, yeni yatırımların ilçenin değerini artırdığını vurguladı. Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi. Yıldırım, Flex Life Studio'da konutları 2017 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.


Web: http://flexlife.com.tr/



Hürriyet 



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BYY Inşaat'ın Çiğli'de 40 milyon lira yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli atıldı. 3 bin 500 metrekare arazi üzerinde 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'nun temel atma töreninde konuşan BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. 


Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra; sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yıldırım, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi


Yeni Asır




Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



BYY İnşaat'ın, İzmir Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı. 


3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio'nun temel atma törenine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın yanı sıra; konut sahipleri, işadamları, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

3 bin aileye ev Açılışta konuşan BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. 

Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra; sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yıldırım, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi. 


Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1+0,1+1,1+1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini veren Yıldırım, Flex Life'ın bundan sonraki projelerde üst markaları olacağını sözlerine ekledi. 


Törende konuşan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da, 30 yıldır sektöre kaliteli konutlar kazandıran BYY İnşaat'ın başarılarına bir yenisini eklediğini söyledi. 


Ülkenin her alanda umuda ihtiyacı olduğu bu günlerde inşaat sektörünün binlerce insana istihdam sağladığına dikkat çekti. 


Bölgenin her alanda hızla geliştiğini kaydeden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, yeni yatırımların ilçenin değerini artırdığını vurguladı, Flex Life Studio projesini Çiğli'ye kazandıran BYY İnşaat'a teşekkür etti. 


Yatırımcılar için cazip Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi. Yıldırım, Flex Life Studio'da konutları 2017 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi. 




Özgür COŞKUN/Yenigün



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı. 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'nun temel atma töreninde konuşan BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk OSB'ye çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi. Yıldırım, Flex Life Studio'da konutları 2017 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yeni yatırımların ilçenin değerini artırdığını vurguladı. 


Vatan



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli törenle atıldı. 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 157 konuttan oluşan projenin sosyal donatılarıyla dikkat çektiğini söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Flex Life'ı öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını belirtti. Yıldırım, Demirce Mimarlık imzası taşıyan projede; 1+0,1+1,1+1 dublex tiplerinde daireler olacağını ifade etti. 


Posta Ege




Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı. 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio'nun temel atma törenine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın yanısıra konut sahipleri, işadamları, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 


30 yıllık tecrübe 

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra; sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yıldırım, otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi. Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarını anlatan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın olduğunu söyledi. Yıldırım, Flex Life Studio'da konutları '2017 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.


Milliyet Ege



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla geçtiğimiz ay temelini attığı Flex Life Studio, 2017'de teslim edilecek. BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 3 bin 500 metrekarelik arazide 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'da ev sıcaklığında ve 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunmayı hedeflediklerini belirterek, "Flex Life Studio, yaşayanların tamamen başarıya odaklanabilmeleri için her detayın düşünüldüğü yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak tasarlandı" dedi.

Konfor ve lüks 


Flex Life Studio'nun, geniş sosyal olanaklara sahip olduğunu dile getiren Yavuz, "Projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor.Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar" diye konuştu.


Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1+0, 1+1, 1+1 dublex tiplerinde daireler yer alacağını söyleyen Yavuz, Flex Life'ın bundan sonraki projelerde üst markaları olacağını sözlerine ekledi.



Yeni Asır



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



BYY  İnşaat'ın Çigli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life Studio. ev sıcaklığında ve beş yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunuyor. 157 konuttan oluşan proje, sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. 


Modern mimari tasarımıyla, yaşam ve motivasyonu yükseltmeye dönük yapılara imza atmayı hedeflediklerini ifade eden BYY inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz. "Yüksek standartlara sahip yaşam alanı sunan konutlarımız, 2017 sonunda teslim edilecek" dedi.




Posta Ege


Geri Dön