26 / 04 / 2024

Flex Life Studio'nun yüzde 50'si satıldı!

Flex Life Studio'nun yüzde 50'si satıldı!

Geçen Temmuz'da İzmir Çiğli'de temelleri atılan Flex Life Studio'da yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak. Satışların şimdiden yüzde 50'yi bulduğu belirtildi.



İzmir Çiğli'de BYY İnşaat'ın 40 milyon liralık yatırımla, 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirdiği, 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'da inşaatın üçte biri tamamlanırken, satış oranının da yüzde 50'ye yaklaştığı bildirildi. 


Geçen temmuz ayında temelleri atılan Flex Life Studio'da yaşamın 2017 yılı sonunda başlayacağı belirtildi. Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yapan BYY İnşaat'ın öğrencilere ve yatırımcılara dönük tasarladığı projenin modern mimari tasarımıyla da dikkatleri çektiğini belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, "Konut sahiplerine 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam hazırlıyoruz. Dubleks seçeneklerimizle de aileler için cazibe merkezi yarattık" dedi. Yıllar içinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını belirten Yavuz, Flex Life Studio'yu seçen müşterilerine tapularını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 


Tapu olayı, çok önemli 


Şimdiye kadar 40 müşterinin tapusunu aldığını belirten Ali Yavuz, "Daire satışındaki en önemli nokta tapudur. Yeni başlayan bir projede kat irtifaklı tapunun olup olmadığı ve tapu devrinin yapılabilmesi çok önemlidir. Bitmiş yapılarda ise oturma raporunun alınıp alınmadığı araştırılmalıdır. Tapu aynı zamanda karşılıklı güvenin en temel öğesidir" diye konuştu. Son dönemde Türkiye'de yaşanan gelişmelerin insanları çekimser ve güvensiz yaptığına da değinen Yavuz, BYY İnşaat olarak verdikleri tapuların kendilerine ve projelerine duyulan güveni daha da artırdığını vurguladı. Ayrıca, Flex Lite Studio Projesi'ne İş Bankası ve Garanti Bankası garantörlüğünde 0.74'ten başlayan faiz oranlarında kredi kullandırdıklarını da kaydeden Ali Yavuz, bunun projeleri için çok önemli bir prestij olduğunu dile getirdi. 



Web: http://flexlife.com.tr/


Geri Dön