26 / 04 / 2024

Flora Bahçekent adres bilgisi!

Flora Bahçekent adres bilgisi!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Konut alanlarının 65 metrekare ile 187 metrekare arasında farklılık gösterdiği Flora Bahçekent adres bilgisi şu şekilde: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul..



300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Flora Bahçekent adres bilgisi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Bahçekent Flora Evleri'nde; otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki  Emlak  Konut GYO A.Ş projesi olarak konumlanan Flora Bahçekent adres bilgisi kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa edildiğini söylemek mümkün. 


Flora Bahçekent adres bilgisi!


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Bahçe Kent Flora projesinin ilk etap teslimlerine 24 ay sonra başlanacak. 


İkinci etapta yer alan dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçeşehir Bahçekent Flora, 119 bin 756 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


İçerisinde 900 adet dairenin yer aldığı  Bahçekent Flora  Bahçeşehir'da banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede satışlar devam ediyor. 


Flora Bahçekent adres bilgisi: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön