25 / 04 / 2024

Flora Bahçekent projesi ne zaman teslim?

 Flora Bahçekent projesi ne zaman teslim?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Arsa alanı toplam 120 bin metrekare olarak belirlenen Flora Bahçekent projesi ne zaman teslim sorusuna birinci etapta 24 ay sonra, ikinci etapta ise 36 ay sonra planlanıyor cevabı verilmesi mümkün...



İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ  İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle inşa edilen Flora Bahçekent projesi ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak birinci ve ikinci etapta farklılık gösteriyor deniliyor. 


Flora Bahçekent Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede konut sahibi olmak isteyenlere vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. 


İçerisinde;  otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal olanakları barındıran Flora Bahçekent projesi ne zaman teslim sorusuna ilk etapta 24 ay sonra cevabı veriliyor. 


300 milyon lira yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Bahçe Kent Flora fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde konumlanıypr. 


Flora Bahçekent projesi ne zaman teslim sorusuna cevap olarak ikinci etapta yer alan konutların 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor deniliyor. 875 dairenin bulunduğu proje, Bahçekent Emlak Konutları'nın hemen yanında inşa ediliyor. 


Bahçekent Flora projesi ev fiyatları!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-projesi-ev-fiyatlari/262607


Bahçeşehir  Bahçekent Flora  projesi nerede?

http://www.emlakkulisi.com/bahcesehir-bahcekent-flora-projesi-nerede/262604


Bahçekent Flora adres!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-adres/262315


Flora Bahçekent Evleri ödeme!

https://emlakkulisi.com.tr/flora-bahcekent-evleri-odeme/262205


Bahçekent Flora kroki!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-kroki/261773


Flora Bahçekent Konutları iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön