19 / 03 / 2024

Flora Bahçekent projesi!

Flora Bahçekent projesi!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Flora Bahçekent projesi, 300 milyon TL yatırım bedeli ile İstanbul Bahçeşehir'de yaşama geçiriliyor...



Flora Bahçekent projesi, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle yükseliyor. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Bahçekent Flora'da konut sahibi olmak için banka kredisi kullanılıyor. 


İçerisinde toplam 875 adet daire bulunan Flora Bahçekent projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projenin ilk etap teslimleri 24 ay sonra yapılacak.


Flora Bahçekent projesi!


Bahçe Kent Flora'da; otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Toplam 120 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Flora Bahçekent projesi, 300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Flora Bahçe Kent satış ofisi iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön