19 / 03 / 2024

Flower Show Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı yarın açılıyor!

Flower Show Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı yarın açılıyor!

Sektöründe düzenlenen en büyük fuar olan Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı, 28 Kasım Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor...



Türkiye’de bir ilk olan dondurulmuş canlı bitkiler, topraksız tarım yapma imkanı sunan hindistan cevizi kabuğunda bitki besleme ortamları, yapraklarında oluşan suyun içilebilmesi özelliğiyle dikkat çeken dünyanın en büyük meyve veren iç mekan bitkileri gibi sektöre dair birçok yeni ürünün sergileneceği fuar 1 Aralık’a kadar devam edecek.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ın katılımlarıyla açılacak Flower Show Türkiye’de, 20 farklı ülkeden 300’e yakın katılımcı yer alacak.  Ayrıca fuarın ilk gününden itibaren 10.00 ile 15.00 saatleri arasında İranlı çiçek ustası tarafından çeşitli gösteriler yapılacak. Günlük hayatta karşılaşılması zor olan; et yiyen bitkiler, akıllı saksılar, dikey bahçeler, yeşil çatılar, Kolombiya ve Ekvator gülleri, oya ağaçları, orkideler, manolya ağaçları,  bahçe ve oyun park grupları gibi daha birçok ilgi çekici ürün ve hizmetin sergileneceği fuar 10.30'da açılıyor.


Geri Dön