20 / 04 / 2024

Foça Outlet Center 25 milyon TL'ye mâl olacak!

Foça Outlet Center 25 milyon TL'ye mâl olacak!

Foça Outlet Center'da ayrıca 50 adet bahçeli lüks villa ve 2 bin 500 metrekareye büyüklükte bir de benzin istasyonu bulunuyor. Villaların inşaatı 2014 Haziran ayında tamamlanacak...



Hatırlarsanız fabrika satış mağazaları bir dönem çok modaydı. Piyasa fiyatının altında satış yapan bu mağazaların neredeyse tamamı, perakende sektörünün büyümesiyle birlikte bir anda piyasadan çekildi. Bugün ise, alışveriş merkezlerinin sayısının artması bu alana yatırım yapmak isteyen iş adamlarını farklı projelere yöneltiyor.  İzmir  Foça'da kurulan Foça Outlet Center da bu tür projelerden. 


İzmir merkezli Timincioglu Şirketler Grubu, fabrika satış mağazalarının yeniden talep göreceğini öngörerek Foça Outlet Center projesini geliştirmiş. Her biri 300 metrekare büyüklükte ikişer katlı 25 adet bağımsız mağazadan oluşan Foça Outlet, fabrika satış mağazası açmak isteyen firmalara kiralanacak. Toplam kiralanabilir alanı 15 bin metrekare olan merkezin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 



Timincioglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Timincioglu, projeye çok sayıda firmanın ilgi gösterdiğini söylüyor. Timincioglu, Migros, Kipa, Tekzen, Elektro vvorld, LC VVaikiki ve Kahve Diyarı gibi firmalarla görüşmelerin sürdüğünü belirtiyor. Mağaza kiralarının metrekare bazında 15-20 euro arasında değiştiğini belirtelim. 


Foça Outlet Center'da ayrıca 50 adet bahçeli lüks villa ve 2 bin 500 metrekareye büyüklükte bir de benzin istasyonu bulunuyor. Villaların inşaatının 2014 Haziran ayında tamamlanacağını söyleyen Timincioglu, projenin tamamının 25 milyon TL'ye mal olmasını beklediklerini ifade ediyor. Merkez, Yeni Foça'ya yedi, eski Çanakkale yolu ayrımına ise 13 kilometre mesafede. Timincioglu Şirketler Grubu'nun Kırşehir'de krom ve bakır madeni sahaları işlettiğini de hatırlatalım. 


PARA


Geri Dön