26 / 04 / 2024

Folkart Evleri yaz sonunda bitiyor

Folkart Evleri yaz sonunda bitiyor

Türkiye'de metrekare başına en fazla harcama yapılan konut projesi olan Folkart Narlıdere Evleri, yaz sonunda sahiplerine teslim edilecek



İzmir'in kendi sınıfından en modern ve lüks konutları unvanını alan Folkart Narlıdere Evleri'nin birinci etabını Mart 2009'da tamamlayan Folkart Yapı, a plus projelerdeki kalite çıtasını yükseltti. Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak, 30 bin metrekare alana kurulan projede yer alan 168 lüks daire ile yeni bir yaşam tarzı sunan Folkart Narlıdere Evleri ile inşaat sektörünün zor günler yaşadığı şu günlerde iyi bir satış grafiği çizdiklerine dikkat çekti. Sancak, "Projemiz, kentimizdeki a plus konut uygulamaları için referans oluşturdu" dedi.

BUTİK ÇALIŞMA
Sancak, "Her yıl 600 bin konut açığının doğduğu ülkemizde inşaat sektörünün canlanması gerekiyor. Doğru bir fiyat politikası ile satış sorunu yaşamıyoruz. Krizin olduğu bir gerçek ama krizden en az zararı a plus konut satanlar görüyor" diye konuştu. Sancak, 5 yıl içinde 500 milyon dolar yatırım hedeflediklerini açıkladı ve sözlerine şöyle devam etti: "Turan bölgesi ticaretin kalbinin attığı bir bölge olacak. Biz burada İzmir'in ilk ikiz kulelerini inşa ederek kente simge bir yapı kazandıracağız. Bunun yanı sıra, altyapısı tamamlanan Folkart Mavişehir de 22 kattan oluşan, 14'üncü katında yüzme havuzu, 15'inci katında spor salonu ve 16'ncı katında yürüyüş teraslarıyla ödül kazanacak butik bir çalışma olarak gerçekleşiyor."
Yeniasır

http://www.folkartyapi.com.tr/

Tel: 0232 239 8 000


Geri Dön