20 / 04 / 2024

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.



İzmir'deki Folkart Gallery, kapılarını yaz aylarında geleceğin sanatçısı yetenekli çocuklara açacak. Minik ressamlar İzmirli ressam Hale Gökalpsezer ve iki klavuz eğitmenin eşliğinde, görsel sunum ve dramalarla, ünlü konuk sohbetleriyle, doğa ve ağaç sevgisine odaklanan resim eğitimi alacak. 


Sanata hizmet 

Folkart Gallery'nin sadece sergilerle değil, eğitimle de sanata hizmet edeceğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart Gallery'nin sanatsal planlamasında sanat eğitiminin verileceği atölyeler ve kurslara da yer vermiştik. Sergilerden arta kalan zamanda yapılacak olan kurs ve atölyelere de ilk olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızdan başladık" dedi. 


Hayallerini çizecekler 

Ressam Hale Gökalpsezer 'Daha güzel bir dünya için çocuklara hayalleri çizmenin yolları göstereceğiz' dedi. Kursa katılmak isteyenler, başvurularını 25 Mayıs-10 Haziran arasında B Kule 18.kattaki Folkart Gallery'ye yapabilecek.


Milliyet Ege





Geri Dön