19 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.



Folkart, satışa çıktığı ilk iki ayda yüzde 70'i satılan "Folkart Life Bornova" ile yeni bir yaşam fırsatı sunuyor. "Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı,  İzmir  Çevreyolu ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor. 


Yüzde 72'si "yeşil" proje

Tamamı 25 bin metrekareden oluşan proje alanının yüzde 72'lik bölümüne denk gelen 18 bin metrekaresi meyve ağaçları, limon serviler ve fıstık çamlarla süslenerek doğanın sunduğu pozitif enerji Folkart Life Bornova sakinleriyle buluşturuluyor. Gün ışığını kontrollü yansıtan mimarisiyle dikkat çeken proje; açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonları, spa merkezi, kapalı otoparkı, rezidans hizmetleri, kütüphanesi, toplantı odaları, kafeleri ve çarşısıyla da beğeni topluyor. Toplam 830 daireden oluşan projenin yüzde 70'lik bölümünün satışa çıktığı ilk iki ay içerisinde satıldığını dile getiren Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Projemizi 24 ayda teslim edeceğiz. Projeye gösterilen ilgi bizi hem memnun etti hem de şaşırttı. Bu bize duyulan güvenin en büyük göstergesi" dedi. 


Web: www.folkartlifebornova.com


Yeni Asır


Geri Dön