29 / 03 / 2024

Folkart Life Bornova Folkart Yapı satılık!

Folkart Life Bornova Folkart Yapı satılık!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Life Bornova Folkart Yapı satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.



Satış süreci devam eden  Folkart Life Bornova  Folkart Yapı satılık daire alanları 46 metrekareden başlıyor, 211 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 828 tane daireden meydana geliyor.


İzmir Folkart Life Bornova konum olarak Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı, metro ve Adnan Menderes Havalimanı'na ise yakın bir bölgede bulunuyor.


Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Bornova Folkart Life Evleri teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Folkart Life Rezidans'ta yüzme havuzları, açık - kapalı süs havuzu, restoranlar, kapalı otopark, SPA ve fitness,cafe ve çarşı,  koşu ve yürüyüş yolu, çocuk havuzu gibi sosyal alanlar mevcut.


Folkart Life Bornova Folkart Yapı satılık konut fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel; ya firma bünyesinde vadelendiriliyor ya da 120 ay vadeli banka kredisi ile ödeniyor. 


Folkart Life Bornova satış ofisi ulaşım bilgileri: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova Evleri iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön