20 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Residence satılık!

Folkart Life Bornova Residence satılık!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Life Bornova Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 828 adet daireden oluşan projede lansmana özel kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.



Folkart Life Bornova ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle 120 ay vadelendiriliyor. Projede firma bünyesinde kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor.


Folkart Life Bornova Residence satılık daire alanları 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


İzmir  Folkart Life Bornova  Konutları İzmir-Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın bağlantılı konumda, Adnan Menderes Havalimanı'na ve metroya yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. 


Bornova Folkart Life Evleri  Folkart Yapı  imzasıyla,  İzmir  Bornova'da yükseliyor. Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede 828 tane konut bulunuyor.


Folkart Life İzmir'in sosyal alanları arasında koşu ve yürüyüş yolu, yüzme havuzları, cafe ve çarşı, SPA ve fitness, restoranlar, kapalı otopark, çocuk havuzu ve açık - kapalı süs havuzu yer alıyor. 


Folkart Life Bornova Residence satılık konut fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 18 bin metrekarelik yeşil alandan oluşuyor. 


Folkart Life Bornova nerede?

Satış ofisi: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Bornova Folkart Life iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön