24 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova'da 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart Life Bornova'da 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği Folkart Life Bornova projesinde daire seçenekleri stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Projede teslimler Haziran 2017'de yapılacak.



Folkart Life Bornova projesi, İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı alanda inşa ediliyor. Proje;  Folkart Yapı  tarafından yükseliyor. 


Folkart Life Bornova projesinde yer alan dairelerin alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 211 metrekareye kadar çıkıyor. 


Folkart Life Bornova projesinde yer alan daireler ise stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1salondan meydana geliyor. 


828 konuttan meydana gelen  Folkart Life Bornova  projesinde yer alan dairelern fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Folkart Life Bornova projesinde teslimler ise 2017 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek. 


Folkart Life Bornova projesinin sosyal alanlarında çocuk havuzu, cafe ve çarşı, kapalı otopark, yüzme havuzları, restoranlar, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yolu yer alıyor. 


Folkart Life Bornova iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: http://www.folkart.com.tr


projeye sor



Geri Dön