19 / 04 / 2024

Folkart Paşalimanı Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Folkart Paşalimanı Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir'de Narlıdere, Mavişehir ve Folkart Towers gibi fark yaratan projelere imza atan Folkart Yapı'nın, Folkart Paşalimanı Projesi'nin inşaatı tamamlandı...




ÇEŞME Alaçatı'da bir satışı ofisi açan Folkart Yapı, Folkart Paşalimanı ve Folkart Towers projelerinin tanıtımını ve satışını İzmir'deki satış ofisinin yanısıra burada da gerçekleştirecek. Folkart projelerine izmirlilerin yanısıra tatilini Çeşme'de  geçiren basta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'den ve yurtdışından gelen alıcıların da ilgi göstermesi bekleniyor. 


ÇEŞME'de yatırımlarını hızlandıran Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "İzmir-İstanbul otoyolunun tamamlanmasından sonra Çeşme'yi kimse tutamayacak. Yatırım için tam zamanı" dedi. 


İZMİR'de Narlıdere, Mavişehir ve Folkart Towers gibi fark yaratan projelere imza atan Folkart Yapı'nın, Folkart Paşalimanı Projesi'nin inşaatı tamamlandı. Ayrıntılara gösterdiği özen ve yüksek kaliteli çözümleri ile müşterilerine dünya standartlarında yaşam alanlan sunan Folkart Yapı, şimdi Türkiye'nin yüdızı Çeşme'de, son derece prestijli bir yaşam, tatil ve eğlence alam oluşturmanın gururunu yaşıyor, iklime, Çeşme'nin karakteristik özelliklerine ve arazinin iki koy arasındaki konumuna uygun olarak tasarlanan Folkart Paşalimanı Evleri konfor ve güvenlik için gereken tüm nitelikleri taşıyor. Çeşme'de, mavi bayraklı Paşalimanı Büyük Liman Koyu'na nazır, 11.000 metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Her biri 336 metrekare kullanım alanına sahip, verandalı ve bahçeli dubleks vülalar, hem iki yandan kucakladıkları denizin, hem de Paşalimanı'nın muhteşem doğasının etkisini alıyor. 



TURİZM PROJESİ DE GELİYOR Folkart, Paşalimanı'nda aynı koyda 7.000 metrekare turizm imarlı arsaya da sahip, bu yıl tamamlanan vülalann ardından Folkart turistik imarlı 7.000 metrekarelik arsaya 150 odalı bir otel inşa edecek. 


ÇEŞME DE YATIRIMIN TAM ZAMANI Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak Çeşme ile ilgili olarak "Bence Çeşme'de yatırım yapmayı düşünenler için tam zamanı. Çeşme ve Alaçatı son yıllarda atağa kalktı.Gelecek yıllarda bu trend sürecek. 10 yıl sonra ise Bodrum'u geçecek ama kalitesini de koruyacak. 


Toplam 30 milyon dolar yatınm ile vüla ve 150 odalık bir otel yapacağız. Bunu ilk adım olarak düşünün. Önümüzdeki yıllarda Çeşme için daha büyük yatırımlar planlıyoruz. Özellikle İzmirİstanbul otoyolunun tamamlanmasından soma Çeşme'yi kimse tutamayacak. İki kent arasındaki uzaklığın 3 saate düşmesi Çeşme açısından çok olumlu gelişmelere neden olacak. İstanbullular evlerinden kalkıp Çeşme'deki yazlıklarına 3.5 saat içinde gelecek. Çeşme'de turizm patlaması olacak. Sadece istanbul'un değü Bursa, Balıkesir, Çanakkale gibi birçok şehrin sayfiye yeri haline gelecek ve yaürımcüar için değeri kat kat artacak.Projelerimiz üe ilgili aynntüı bilgi almak isteyenleri Alaçatı'daki ofisimize bekliyoruz" dedi. 


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön