19 / 04 / 2024

Folkart Time Bornova'nın reklamını Julien Seri çekecek!

Folkart Time Bornova'nın reklamını Julien Seri çekecek!

Folkart’ın yeni projesi ‘Folkart Time Bornova’nın reklam filmini Fansız yönetmen Julien Seri ile tehlikeli gösterilerin dünyaca ünlü ismi Romuald Sunny çekecek.



İçerisinde rezidans, alışveriş merkezi ve okulun yer alacağı Folkart Time Bornova’nın reklam filminin hazırlıkları başladı. Aksiyon ve sürprizlerle dolu reklam filminin yönetmenliğini ‘Yamakasi’ ve ‘Akrep’ filmleri ile tanınan Julien Seri yapacak. Seri’ye filmde aksiyon sahnelerinin dünyaca ünlü dublörü Romuald Sunny eşlik edecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Time Bornova günümüz insanını yoğun tempodan kurtarıp sevdiklerine daha çok vakit ayırabilmelerini sağlayan sıra dışı bir proje olacak. Sıra dışı projeye sıra dışı bir reklam çekeceğiz. Sadece proje tanıtan değil, aynı zamanda keyifle izlenecek ve unutulmayacak bir reklam filmi için düğmeye bastık.” diye konuştu. 


Star



Haber Ege Telgraf'ta şu şekilde yer aldı;



FOLKART, lansmanını Mayıs ayında yapacağı Folkart Time Bornova'nın çalışmalarını hızlandırdı. "Zaman"ın günümüz insanı için M önemi düşünülerek oluşturulan ve bünyesinde rezidans, alış veriş merkezi ile okul bulunacak olan Folkart'ın reklam filminin hazırlıkları başladı. Türkiye'de çekilen en iyi reklam filmlerinden biri olacak film aynı zamanda İzmir'i de anlatıyor olacak. 


FRANSIZ yönetmen Julien Seri, "İlk kez bir konut projesi için aksiyon dolu bir 11 reklam filmi çekeceğim için çok heyecanlıyım. İzleyenleri ekran başına y çekecek bir reklam filmi çıkartacağız" dedi. Sunny de "Folkart için çekeceğimiz reklam filmi baştan sonra sürprizlerle dolu, eğlenceli ve çok hareketli olacak. İzleyiciler gözlerini ekrandan ayıramayacaklar" diye konuştu 



Ege Telgraf


Haber Star Ege Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Folkart’ın yeni projesi Folkart Time Bornova’nın reklam filmi, ünlü Fransız yönetmen Julien Seri ile tehlikeli gösterilerin dünyaca ünlü ismi Romuald Sunny, tarafından çekilecek.


Folkart, lansmanını mayıs ayında yapacağı Folkart Time Bornova’nın çalışmalarını hızlandırdı. ‘Zaman’ın günümüz insanı için önemi düşünülerek oluşturulan ve bünyesinde rezidans, alış veriş merkezi ile okul bulunacak olan Folkart Time Bornova’nın reklam filminin hazırlıkları başladı. Sürprizlerle dolu reklam filminin yönetmenliğini Türkiye’de “Yamakasi” ve “Akrep” filmleri ile tanınan Seri yapacak. Julien Seri, bugüne kadar geniş bir yelpazede pek çok ürün ile ilgili reklam filmi çekti. Nintendo, Peugueot, Renault, Lexus gibi dünya markalarıyla çok sayıda çalışma yaptı. Seri’ye reklam filminde aksiyon sahnelerinin dünyaca ünlü dublörü Romuald Sunny eşlik edecek. Türkiye’de çekilen en iyi reklam filmlerinden biri olacak film aynı zamanda İzmir’i de anlatıyor olacak.


SIRADIŞI BİR REKLAM FİLMİ


Folkart Time Bornova projesi için şimdiye kadar çekilmiş konut reklamlarından çok farklı bir film çekecek olan ekip, senaryo, mekanlar ve organizasyon için yaklaşık on gün İzmir’de çalıştı. Fransız yönetmen Julien Seri, “Bugüne kadar 500’ün üzerinde reklam filmi çektim. Reklamda aksiyon denilince akla otomobil reklamları geliyor. İlk kez bir konut projesi için aksiyon dolu bir reklam filmi çekeceğim için çok heyecanlıyım. Filmin senaryosunu görünce çok etkilendim ve kendi kendime (bu filmin içinde mutlaka olmalıyım) dedim ve İzmir’deyim. Çok çalışacağız, çok emek harcayacağız ama ortaya izleyenleri ekran başına çekecek bir reklam filmi çıkartacağız” diye konuştu.


Tüm dünyada, tehlikeli akrobatik gösterilerle tanınan dublör Romuald Sunny aynı zamanda Disney için koordinatörlük yapıyor ve Orlando ile Paris Disneyland için araba ve motorsikletlerin yer aldığı akrobasi gösterileri yıllardır devam ediyor


Sunny, “Folkart için çekeceğimiz reklam filmi baştan sonra sürprizlerle dolu, eğlenceli ve çok hareketli olacak. İzleyiciler gözlerini ekrandan ayıramayacaklar. Bunun için de 1 dakikalık reklam filminde etkileyici sahneler, dublörler ve çok fazla aksiyon olacak. Kentin tanınmış mekanlarında setler kuracağız, hatta bazı yolları kapatacağız” dedi.


KEYİFLE İZLENECEK


Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak amaçlarının sadece proje reklamı yapmak olmadığını dile getirdi. Sancak, “Folkart Time Bornova günümüz insanını yoğun tempodan, günlük koşturmalardan kurtarıp sevdiklerine daha çok vakit ayırabilmelerini sağlayan sıra dışı bir proje olacak. Sıra dışı projeye sıra dışı reklam filmi çekmeye karar verdik. Çünkü her gün birçok konut projesi için birçok reklam filmi seyrediyoruz. Birbirlerine benzedikleri için akılda kalıcı olmuyor. Sadece proje tanıtan değil, aynı zamanda keyifle izlenecek ve unutulmayacak bir reklam filmi için düğmeye bastık. Sosyal medyada da filmin çok yoğun olarak paylaşılacağını ve böylece tüm dünyada izleneceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.


Star Ege


Geri Dön