19 / 04 / 2024

Folkart Towers çok yakında satışta!

Folkart Towers çok yakında satışta!

Folkart, Narlıdere ve Mavişehir 'den sonra İzmir 'de yaklaşık 200 metre yüksekliğinde 40 kattan oluşan Folkart Towers projesini hayata geçirecek. Uluslar arası standartlarda olacağı belirtilen proje için geri sayım başladı



Folkart'ın üçüncü projesi olacak olan Folkart Towers, İzmir'in yeni iş ve yaşam merkezi haline gelecek olan Bayraklı'da gerçekleştirilecek. Modern teknolojinin tüm imkanlarından yararlanılarak hayata geçirilecek olan Folkart Towers projesinde alışveriş alanları, rezidans ve ofis katları bulunacak. 30 ayda 130 milyon dolar yatırımla, ortalama 1000 kişiye iş imkanı sağlayarak inşa edilecek olan proje faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı dev bir kompleks haline gelecek.

Folkart Towers projesinin dizaynında ülkenin en önemli projeci ve danışmanları ile çalışılıyor. Proje alanının geçmiş dönem deprem analizlerinin yapılması için Türkiye'nin sayılı uzmanlarından danışmanlık alınıyor. Bu sayede yapının depremlere karşı reaksiyonunda statik projeler dünyanın en güvenilir yöntemleriyle dizayn ediliyor.

İki kule şeklinde gerçekleştirilecek olan Folkart Towers projesinde otoparkların tümü kapalı şekilde tasarlandı. Rezidanslar 5'inci ve 17'nci katlar arasında bulunacak. Bu konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Alanları 80 ile 220 metrekare arasında değişecek. Tüm konutlarda balkon bulunacak.

Folkart Towers'ın en üst katlarında ofis alanları bulunacak. Ofislerin büyüklüğü 60 metrekare ile 1170 metrekare arasında olacak. 3,5 metre kat yüksekliğine sahip olacak olan ofislerde son dönemde doktor muayenehanelerinde istenilen standartlar dahi dikkate alındı ve bu tür kullanımlara uygun alanlar oluşturuldu.

http://www.folkartyapi.com.tr/

444 22 78


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön