29 / 03 / 2024

Folkart Towers'ın 2. etabı bitti!

Folkart Towers'ın 2. etabı bitti!

Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers'ın 2. etabı da bitti ve B Kule sahiplerine teslim edilmeye başlandı.Folkart Towers'ta rezidanslarda yaşayan ve ofislerde çalışan sayısı arttıkça hayat daha hareketli ve renkli olmaya başladı.



Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers'ın 2. etabı da bitti ve B Kule sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Folkart Towers'ta rezidanslarda yaşayan ve ofislerde çalışan sayısı arttıkça hayat daha hareketli ve renkli olmaya başladı.


Folkart Genel Merkezi de A Kule'nin 29. ve 43. katlarına taşındı. 2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaatta mutlu sona gelindi. A kulenin ardından B Kule'nin de sahiplerine teslim edilmesiyle Folkart Towers'ta hareketli günler yaşanmaya başlandı. Peyzaj düzenlemelerinin tamamlanması ve Towers Life'da yer alan restaurant, cafe ve mağazaların açılmaya başlamasıyla Folkart Towers'ın ziyaretçi sayısı da artmaya başladı. 


Folkart, A Kııle'ye taşıııdı Folkart'ın A Kule, 29'uncu ve 43'üncü katlarda yer alan ofislerinin dekorasyonu İstanbullu ünlü tasarımcı Tanju Özelgin tarafından yapıldı. 29'uııcu katta Forent Gayrimenkul, müşteri hizmetleri, bilgi işlem ve insan kaynaklan departmanları; 43. katta ise yönetici ofisleri, finans. teknik ofis ve dizayn ofis yer alıyor. 29'uııcu katta yapının fiziğini hissettiren daha şeffaf ve dinamik bir tarz benimsenirken 43'iincü katta bronz ve gri tonların öne çıktığı konforlu ve şık bir ortam yaratıldı. Tümü deniz manzaralı olan ofisler çalışanların her türlü konforu düşünülerek planlandı. Ofislerde kullanılan sistemlerle aydınlatma, iklimlendirme, müzik ve perdeler bir panel üzerinden kontrol edilerek hem konfor hem de eneıji tasarrufu amaçlandı. 



Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Öncelikle Folkart Tovvers fikrinin ortaya çıkıp, projenin oluşmasından itibaren katkısı olan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Projede yer alan mimar, mühendis ve işçiler, hepsi canla başla çalıştılar ve bugünlere geldik. Binaların tasarımı gibi ofisimizin tasarımı da çok şık ve aynı zamanda çok da konforlu oldu. Folkart çalışanları burada olmaktan çok mutlu. Yeni ofisimizde bir bölümü de sanatçıların eserlerine ayırmak istedik. Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi ölümsüz bir sanatçının aile koleksiyonuna ait eserlerini ve yine çok değerli sanatçılar Hanefi Yeter ve Serpil Yeter'in eserlerini Folkart Tovvers'da sergilemekten mutluluk duyuyoruz. İzmir'in simgesi olmaya aday binalarımızda sanatsal etkinliklere yer vererek faydalı olmaya çalışacağız" dedi. 


Gözlem 



Folkart Yapı Folkart Towers iletişim:

Bayraklı Folkart Towers telefon:  444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


Geri Dön