25 / 04 / 2024

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim!

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim ve adres bilgisi şöyle: Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı-İZMİR - Folkart Towers satış ofisi telefon numarası: 444 22 78



27 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen  Folkart Towers  projesi  İzmir  Bayraklı'da konumlandırılıyor.  Folkart Yapı  tarafından inşa edilen Folkart Towers Evleri toplamda 2 bloktan meydana geliyor.


Folkart Yapı Folkart Towers iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde dairelerden oluşan Folkart Towers Evlerinde konut satışları devam ediyor.


Blokların 46 katlı olarak tasarlandığı İzmir Folkart Towers Evlerinde konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiyor.  Folkart Yapı Folkart Towers iletişim bilgilerinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim.


Bayraklı Folkart Towers satış fiyatları:

Şehir manzaralı 1 oda 1 salon daireler 196 bin dolardan,

Deniz manzaralı 1 oda 1 salon daireler 255 bin dolardan başlayarak yükseliyor. 


İzmir Folkart Towers Konutlarında yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları ve fitness center gibi imkanlar mevcut. Folkart Towers Evlerinde yer alan blokların biri 2013 yılının sonunda, diğeri ise 2014 yılının Nisan ayında teslim edilecek.


Folkart Towers satış ofisi ile 444 22 78 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. İzmir Folkart Towers adres bilgileri şöyle:


Bayraklı Folkart Towers nerede?

Folkart Towers adres: Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı-İZMİR


Bayraklı Folkart Towers ulaşım:

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim!


Folkart Yapı Folkart Towers iletişim:

Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön