19 / 04 / 2024

Folkart Yapı Folkart Towers satılık!

Folkart Yapı Folkart Towers satılık!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Folkart Yapı Folkart Towers satılık daire bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Bayraklı'da inşa edilen Folkart Towers projesinde dairelerin cephesi şehir manzaralı ve deniz manzaralı olarak tasarlandı...




Folkart Towers  İzmir  Bayraklı ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir  Folkart Towers  projesi  Folkart Yapı  tarafından inşa ediliyor. Folkart Yapı Folkart Towers satılık daire bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


İzmir Folkart Towers projesi 2 kule olarak tasarlandı. Folkart Yapı Folkart Towers projesinde kulelerin kat yüksekliği 46 olarak belirlendi. Folkart Towers İzmir projesinde konut ve ofisler yer alıyor.

 

Folkart Yapı Folkart Towers satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. İzmir Folkart Towers projesinde A blok konut teslimleri bu ayın sonunda, B blok teslimleri 2014 Nisan ayında yapılıyor.


İzmir Folkart Towers projesinde dairelerin alanları 80 metrekare ile 220 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Folkart Towers projesinde ofislerin alanları ise 60 metrekare ile 1.170 metrekare arasında değişiyor.


Folkart Yapı Folkart Towers satılık daireler şehir manzaralı ve deniz manzaralı olarak ayrılıyor. Folkart Towers İzmir satış ofisi ile 444 22 78 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Folkart Towers'ta spor alanları, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanları, fitnes center gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Folkart Yapı Folkart Towers nerede?

Folkart Yapı Folkart Towers adres : Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı-İZMİR



Folkart Towers iletişim bilgisi

Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


projeye sor



Geri Dön