23 / 04 / 2024

Forbest İnşaat İzmir'de yeni konut projelerine başlayacak!

Forbest İnşaat İzmir'de yeni konut projelerine başlayacak!

İzmir'de emlak ve gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Boran Emlak, güncel teknolojiyi etkin şekilde kullanarak beklentilere en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyor..



Ayrıntılara verdikleri önem ve araştırmacı yapısıyla her zaman en iyiyi hedeflediklerini dile getiren firma yetkilileri, "Çalışmalarımızın her alanında müşterilerimizi bilgilendirme, alım - satımdaki ciddiyet, dürüstlük ve şeffaflık büyük önem taşımaktadır. Ayrıca İzmir'in ve Ege Bölgesi'nin tüm koşullarını güncel olarak değerlendirerek müşterilerimize beklentilerinin üzerinde hizmet vermekteyiz" dedi. 


Tüm  İzmir  genelinde ağırlıklı olarak sanayi ve ticari yapılarla ilgili hizmet sunduklarını söyleyen yetkililer şöyle devam etti: "Deneyimli kadromuzla ticari, sanayi, arsa, arazi, portföy yönetimi ve perakende mağaza açılışları gerçekleştirmekteyiz. 


Firmamız 2010 yılından bu yana inşaat sektöründe de Forbest İnşaat olarak hizmet sunmaktadır. Bu yıl yeni işyeri ve konut projelerimiz başlayacaktır. Bu projeleri Gaziemir, Sarnıç ve Menderes bölgelerinde hayata geçirmeyi planlıyoruz." 


Özel projeler 

Boran Emlak olarak pek çok dikkat çekici projenin satışını üstlendiklerini belirten yetkililer, "Inka İş merkezi projesi toplam 22 adet işyerinden oluşmakta olup kiralanması ve satışı devam etmektedir. Ayrıca Havaalanı ve IZBAN istasyonuna çok yakın konumuyla dikkat çekmektedir. Diğer bir proje ise Yükselen İş merkezi. Satılık 6 adet işyerinden oluşuyor. Tamamı prefabrik olan proje, her bir işyerinde asansör olmasıyla öne çıkıyor." diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön