29 / 03 / 2024

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Balat'ın simge projeleri arasında yer alan Foresta Balat, 16 ayda tamamlandı. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, Bursa'nın en beğenilen projelerinin başında geliyor.



Balat Ormanı'nın yanında kalan son arazide yükselen, 33 bin metrekarelik inşaat sahasında toplam 6 bloktan oluşan Foresta Balat, sakinlerine doğal bir yaşam alanı sunuyor. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, açık kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, tema bahçeleri, SPA ve Türk hamamlarıyla, sakinlerine cömert imkânlar vaadediyor. 


EN BEĞENİLEN 3 PROJEDEN BİRİ


Ödüllü çok sayıda projenin sahibi Hasan Sözüneri tarafından tasarlanan Foresta Balat'ın 16 ay gibi kısa sayılabilecek sürede anahtar teslime hazır hale geldiğini ifade eden Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, "Foresta Balat, lüks konutun merkezi konumuna yükselen Balat'ta birçok ilki gerçekleştirdi. İnşaat süreci kadar satış sürecinde de önemli başarılar kazandı. Marka konut pazar araştırmalarında, Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç projesi arasında Foresta Balat'ın da yer bulması, bizim için ayrı bir mutluluk. En lüks otellerin SPA'larından bile daha iddialı sosyal tesislerimizi görenler, açıkçası hayretlerini gizleyemiyorlar. En önemlisi oluşturduğumuz sosyal birimler ile Foresta Balat sakinleri, iyi komşuluk ilişkileri kurabilecekler. CineForesta cep sineması, çocuk oyun parkları, Foresta Cafe çok keyifli mekânlar oldu" dedi. 


Çift yüzme havuzu, çift SPA ve hamamın bu ölçekte bir proje için lüks standartlarını oldukça yükselttiğini vurgulayan Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, "Kapalı otoparklar, dairelere özel depo alanları, yer üstünde ise tematik parklar ve seyir teraslarıyla, açık yüzme havuzu ile bütünleşen şelalesiyle son derece fantastik bir atmosfer oluştu. 


Peyzajda kullanacağımız bitki ve çiçekler ile Balat Ormanı yanında çevreci, yemyeşil bir yaşam konsepti yükseldi" dedi. Foresta Balat'ta sınırlı sayıdaki yaşam alanının satışından sonra yine Balat'ta lüks segmentte yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Kerim Karaalp, " Lüks konut ve ofis algısını farklılaştırmaya devam edeceğiz. 20 yılda inşaatta güven duyulan bir marka olmamızın yanında, öncü bir rol de üstlenmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. 


Sabah Bursa






Geri Dön