19 / 04 / 2024

Fortis Bank 138 gayrimenkul satacak

Fortis Bank 138 gayrimenkul satacak

 Fortis Bank, Türkiye genelinde bulunan ihtiyaç fazlası toplam 138 gayrimenkulü satışa çıkardı



 Fortis Bank; İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ, Bursa, Antalya, Eskişehir, Adana, Düzce, Mersin, Yalova, Konya, Kırklareli, Hatay, Kocaeli, Gaziantep, Sakarya, Şanlıurfa, Diyarbakır, Edirne, Trabzon, Uşak, Kayseri, Denizli ve Aydın'da bulunan 15 ile 21 bin 569 metrekarelik taşınmazları satışa çıkardı. Nitelikleri arsa, dükkan, tarla, mesken ve daire olan gayrimenkullerin rezerv bedelleri 2 bin 500 TL'den başlıyor 3 milyon 750 bin TL'ye kadar çıkıyor.

 Fortis Bank A.Ş' nin ihtiyaç fazlası taşınmazları; Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat  A.Ş tarafından düzenlenecek toplantıda açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu. Açık artırma toplantısı 24 Mart 2009  Salı günü Saat: 15.00' da ESKİDJİ Yenibosna / İstanbul Merkez olmak üzere Ankara: Eskidji  Ankara  Bölge Ortaklığı /Çankaya, İzmir: Eskidji  İzmir  Bölge Ortaklığı / Alsancak ve Adana: Mavi Sürmeli Oteli / Seyhan ile canlı bağlantı sağlanarak  yapılacak. Teklifler toplantı sırasında, açık artırma yöntemiyle alınacaktır.

 

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek ve tüzel kişiler, Eskidji' nin toplantı salonuna kuracağı stand aracılığıyla veya ING BANK A.Ş. Şişli Şubesi (202) 4470862-MT-001 no' lu hesaba katılım teminatı olarak her bir taşınmaz için 5.000.- TL  (Beşbin Türk Lirası) ödemek zorundalar. Katılım teminatını ödeyen ve teklif vermek için işbu şartnameyi imzalayan her bir gerçek veya tüzel kişiye bir bayrak numarası verilecek. Yatırılmış bulunan katılım teminatlarının toplantı esnasında artırılması toplantı başkanı tarafından talep edilebilecek. Katılımcılar her bir gayrimenkul için ayrı bayrak kullanacak.


Geri Dön