26 / 04 / 2024

Fortis Bank'tan tarihi binaları kurtaran kredi

Fortis Bank'tan tarihi binaları kurtaran kredi

Fortis Bank Türkiye, sadece tarihi binaların yenilenerek korunması amacıyla kullanılmak üzere yeni bir nakit kredi sunuyor



Türkiye'de bir ilk olan Tarihi Bina Restorasyon Kredisi ile tarihi binaların kaderlerine terk edilmesi engellenerek, gelecek nesillere kazandırılması hedefleniyor.

Tarihi binaları restore etmek isteyen ancak bunun için maddi kaynak bulmakta sıkıntı çekenlere Fortis Bank Türkiye şimdi çok cazip bir nakit kredi imkanı ile destek veriyor. Fortis Bank Türkiye, Tarihi Bina Restorasyon Kredisi'ni 60 aya varan vadeler, düşük komisyon ve avantajlı faiz oranlarıyla sağlıyor. 
Tarihi Bina Restorasyon Kredisi hakkında 444 0 144 Fortis Telefon Bankacılığı ve Fortis şubelerinden detaylı bilgi almak mümkün.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yapı Kredi'den Optimum'a 101 milyon euro

Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria,  Adana  Yüreğir'de açılacak Optimum Alışveriş Merkezi için kredi sağladı. Bankadan yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria'nın, Rönesans ve Amstar Global Partners (AGP) ortaklığında açılacak AVM projesi için toplam 101 milyon euro tutarında finansman sağlandığı açıklandı.
Sabah

Fortis Türkiye'den tarihi binalara kredi desteği

FORTIS Bank Türkiye, sadece tarihi binaların yenilenerek korunması amacıyla kullanılmak üzere yeni bir nakit kredi sunuyor. Türkiye'de bir ilk olan Tarihi Bina Restorasyon Kredisi ile tarihi binaların kaderlerine terk edilmesi engellenerek, gelecek nesillere kazandırılması hedefleniyor. Fortis Bank Türkiye yetkilileri, tarihi binaları restore etmek isteyen ancak bunun için maddi kaynak bulmakta sıkıntı çekenlere çok cazip bir nakit kredi imkanı ile destek vereceklerini bildirdi. Kredi, 60 aya varan vade seçeneği ile kullandırılacak. Tarihi Bina Restorasyon Kredisi hakkında 444 0 144 Fortis Telefon Bankacılığı ve Fortis şubelerinden detaylı bilgi almak mümkün.
Akşam

Fortis Bank'tan tarihi bina kredisi

Fortis Bank Türkiye, sadece tarihi binaların yenilenerek korunması amacıyla kullanılmak üzere yeni bir nakit kredi sunuyor. Türkiye'de bir ilk olan Tarihi Bina Restorasyon Kredisi ile tarihi binaların kaderlerine terk edilmesi engellenerek, gelecek nesillere kazandırılması hedefleniyor. Tarihi binaları restore etmek isteyen ancak bunun için maddi kaynak bulmakta sıkıntı çekenlere Fortis Bank Tarihi Bina Restorasyon Kredisi'ni 60 aya varan vadeler, düşük komisyon ve avantajlı faiz oranlarıyla sağlıyor. (Star)


Geri Dön