26 / 04 / 2024

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Firma: Yiğit Group

Proje: Fortis İstanbul

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...



Pazarlaması Servotel Corporation tarafından gerçekleştirilecek olan Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 6 bin 634 metrekare arsa alanına sahip. 


Basın Ekpres  Fortis İstanbul  sosyal alanları arasında;  açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna mevcut. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Fortis İstanbul Residence projesinde 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor. Projede yer alan daireler;  45 metrekare ile 120 metrekare arasında alanlara sahip. 


Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?


İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde yaşama geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap 2016 yılında deniliyor. 


Sefaköy Fortis İstanbul; Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede konumlanıyor. 


İnşaat alanı 63 bin 185 metrekare olarak belirlenen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılı sonunda cevabı veriliyor. Proje, 5 bodrum katı + 15 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


projeye sor



Geri Dön