29 / 03 / 2024

Fortis Sinanlı Evleri ödeme planı!

Fortis Sinanlı Evleri ödeme planı!

Firma: Yiğit Group-Sinanlı Yapı

Proje: Fortis Sinanlı

Fortis Sinanlı Evleri ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Fikirtepe'de yer alan Fortis Sinanlı'da teslimler Mart 2019'da yapılacak...




Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından hayata geçirilen  Fortis Sinanlı  Evleri projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.


Fortis Sinanlı Evleri projesi 1.100 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Fortis Sinanlı Evleri'nde 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede 1+0 dairelerin tamamı satıldı.


Fortis Sinanlı Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanarak ya da yüzde 30 peşinatla 36 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor.


Fortis Sinanlı Evleri'nde peşin metrekare birim fiyatı 7 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Fortis Sinanlı Evleri teslim tarihi Mart 2019 yılı olarak belirtiliyor.


36 bin metrekare alanda yükselen Fortis Sinanlı Evleri projesinde fitness, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres : Eğitim Mah. Hızırbey Cad. Yıldırım Sok. No:3 Kadıköy - İstanbul


Tel : 0216 389 21 21

Web : http://fortissinanli.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön