25 / 04 / 2024

Fortis Sinanlı'da 60 ay sıfır faizle ödeme fırsatı!

Fortis Sinanlı'da 60 ay sıfır faizle ödeme fırsatı!

Firma: Yiğit Group-Sinanlı Yapı

Proje: Fortis Sinanlı

Fortis Sinanlı projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...



1+0 dairelerin tamamının satıldığı  Fortis Sinanlı  projesi 36 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneklerinde satışlar devam ediyor. 


Fortis Sinanlı Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde yer alıyor. Toplam 1.100 daire ve 75 ticari birimden meydana gelen proje Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Fortis Sinanlı projesi 36 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Fortis Sinanlı projesi beş rezidans, bir ofis bloğundan meydana geliyor. 


Kadıköy Fortis Sinanlı fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Fikirtepe metrobüs durağının hemen önünde yer alan projede teslimlerin 2018'in sonunda yapılması planlanıyor. 


Fortis Sinanlı'da 60 ay sıfır faizle ödeme fırsatı!


Fortis Sinanlı projesinde 60 ay boyunca vade farksız öçdeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. Projede cazip fırsatlar için son gün 30 Ağustos.


Adres : Eğitim Mah. Hızırbey Cad. Yıldırım Sok. No:3 Kadıköy - İstanbul 


Tel : 0216 389 21 21 

Web : http://fortissinanli.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön