20 / 04 / 2024

Forum İstanbul, Ramazan etkinliklerine devam ediyor!

 Forum İstanbul, Ramazan etkinliklerine devam ediyor!

Forum İstanbul, ziyaretçileri için hazırladığı ramazan programına hız kesmeden devam ederken Forum İstanbul’dan 21 Ağustos’a kadar alışveriş yapan tüm ziyaretçiler pek çok eğlenceli aktivite için bilet kazanıyor



Forum İstanbul muhteşem konserleri ve eğlenceli birçok etkinlikleri ile ziyaretçilerine dolu dolu bir ramazan yaşatmaya devam ediyor. Farklı eğlence konseptleriyle yılın her anı tercih edilen Forum İstanbul ‘un misafirleri için sürprizleri bununla da bitmiyor. 21 Ağustos’a kadar tüm mağazalardan 25, 50, 75 ve 100 TL’lik alışveriş yapan herkese farklı eğlence biletleri sunuyor. Forum İstanbul’da yer alan mağazalardan 25 TL’lik alışveriş yapan herkes yazlık sinema bileti, 50 TL'lik alışveriş yapanlar karikatür veya fotoğraf çekimi, 75 TL'lik alışveriş yapanlar Cinemaximum sinema bileti, 100 TL'lik alışveriş yapanlar ise Turkuazoo akvaryum bileti kazanıyor.


Çimlerin üzerinde sinema keyfi ve Yabancı Müzisyenlerden Türk Ezgileri


21 Ağustos’a kadar Fetih 1453, Anadolu Kartalları, Dedemin İnsanları, Berlin Kaplanı gibi son senenin en çok izlenen yerli filmleri, çimlerin üzerinde açıkhava keyfiyle Forum İstanbul Açıhava Sineması’nda gösterime giriyor. Açıkhava Sineması davetiyeleri Forum İstanbul’daki mağazalardan 25 TL’lik alışveriş yapan herkese hediye ediliyor.


Ramazan ayı boyunca her Cumartesi akşamı ise “Yabancı Bi’ Gözle Ramazan” konser serisi kapsamında  çok özel performanlar gerçekleşiyor. 4 Ağustos’ta Kolektif İstanbul ve 11 Ağustos’ta Kumbiya Turka Forum İstanbul Ramazan Ana Sahnesi’nde olacak.



Geri Dön