28 / 03 / 2024

Forum İstanbul yarın kapılarını açıyor!

Forum İstanbul yarın kapılarını açıyor!

Multi Turkmall'un en büyük projesi Forum İstanbul yarın açılıyor. 



Türkiye'nin çeşitli kentlerinde bugüne kadar altı Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne imza atan Multi Turkmall'un İstanbul'daki ilk projesi Forum İstanbul yarın kapılarını açacak. 750 milyon Euro yatırım değerindeki Forum İstanbul, Bayrampaşa'da 495 bin metrekare bir inşaat alanına kuruluyor.

175 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile Avrupa'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Forum İstanbul, İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olan Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yaklaşık iki katı büyüklüğünde olacak.
Toplam 280 ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacak olan Forum İstanbul, aralarında IKEA, Praktiker ve Tepe Home'un yer aldığı 45 bin metrekarelik ev dekorasyon alanı, Türkiye'nin ilk Saturn'ü, Teknosa, Bimeks gibi markaların başı çektiği 11 bin 500 metrekarelik teknoloji alanı; 15 bin metrekareye kurulan hipermarketler zinciri Real; Türkiye'de ilk kez açılacak olan 5 bin metrekarelik Fransız Decathlon spor markası, YKM, C&A, Marks&Spencer, Mudo, Zara gibi ulusal mağazaları, restoranları ve 5 bin araçlık otoparkı ile yalnız İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden turistlere de hizmet verecek. 

Forum İstanbul, perakende mağazalarının yanısıra Akvaryum, Forum Çocuk Dünyası, AMF Bowling, AFM Sinema ve Buz pistinden oluşan 25 bin metrekarelik eğlence alanına da ev sahipliği yapıyor.  Forum İstanbul, uluslararası standartlarda 8 bin metrekarelik dev akvaryum
Turkuazoo'ya ev sahipliği yapacak. Forum İstanbul alanı içinde kurulacak olan ve Boğaziçi Köprüsü kadar yüksekliğe sahip 60 mt. çapında dev dönme dolap ise ziyaretçilere muhteşem İstanbul manzarasını izleme şansını sunacak. Tüm bunların yanısıra yıl boyunca yerli ve yabancı grupların gerçekleştireceği sıradışı, heyecan verici, eğlenceli aktiviteleri ile Forum İstanbul başlı başına bir cazibe merkezi olacak. 

Forum İstanbul'a nasıl gidilir? 

Avrupa Yakası'nda E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında bulunan Forum İstanbul'un; kent merkezi, İstanbul Atatürk Havalimanı ve şehirlerarası otobüs terminali güzergahındaki metro hattına da direkt bağlantısı bulunuyor.

0212 349 10 00
 
İlgili haberler:
 
 
 
 
 

Geri Dön