29 / 03 / 2024

Forum İstanbul'a Londra'dan büyük ödül!

Forum İstanbul'a Londra'dan büyük ödül!

Londra 'da düzenlenen 6. Küresel RLI (Retail&Leisure International) Ödülleri sahiplerini buldu. Dünyanın en yenilikçi, vizyoner ve eğlenceli konseptlerinin bir araya gelerek değerlendirildiği gecede Forum İstanbul büyük ödülün sahibi oldu



Sektörün önde gelen ödül programlarından biri olan Retail&Leisure International (RLI)'da ‘Yılın Uluslararası Perakende ve Eğlence Merkezi Ödülü (International Retail & Leisure Destination of the Year Award) 'ne layık görülen Forum İstanbul, önemli uluslararası markalarla yarıştığı 9 Haziran gecesinde, yıllık 20 milyonluk müşteri trafiği, en iyi alışveriş ve eğlence karması ile gayrimenkul sektörüne dinamik yaklaşımındaki başarısı nedeniyle değerlendirmelerden tam not aldı.

Forum İstanbul 'a bir ödül daha...

Forum İstanbul 'un da çatısı altında bulunan Multi Development Türkiye CEO 'su Hulusi Belgü, ödülü değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi: “2009 yılının Kasım ayında açıldı Forum İstanbul. Aslına bakarsanız henüz 2 yıl bile olmadı. Buna rağmen uluslararası, üstelik birçok önemli markanın yer aldığı Küresel RLI Ödülleri 'nde elde ettiğimiz başarı, büyüklüğünü kendisi anlatıyor zaten. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. ”

Alışveriş ve Eğlencenin çekim Merkezi...

Avrupa 'nın en büyük alışveriş merkezi olan Forum İstanbul benzerlerinden farklılaştıran mimarisi, toplam 175.000 metrekarelik alanı, 8.000 metrekarelik Türkiye 'nin ilk akvaryumu Turkuazoo ve Türkiye 'nin tek buz müzesi Magic Ice başta olmak üzere 7 'den 77 'ye herkese eğlence sunan eğlence üniteleri, 265 mağazası, özellikle “anchor ” olarak adlandırılan büyük mağazalarının gücü, H&M gibi uluslararası markaların ilk mağazalarına evsahipliği yapması ile Forum İstanbul, dört finalist arasından birinciliği aldı.



Geri Dön