25 / 04 / 2024

Forum İstanbul'da İbrahim Kutluay'dan basketbol dersi!

Forum İstanbul'da İbrahim Kutluay'dan basketbol dersi!

Forum İstanbul ve İbrahim Kutluay Basketball Academynin işbirliği ile hayata geçirilen Forum İstanbul Basketbol Yaz Akademisi, 7-15 yaş arasındaki çocuklara basketbol eğitimi verecek...



Forum İstanbul, yaz boyunca çocuklara sağlıklı bir yaşam ve spor sevgisi aşılayacak yepyeni bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. İbrahim Kutluayın liderliğinde, Forum İstanbul ve İbrahim Kutluay Basketball Academy işbirliğiyle hayata geçirilen Forum İstanbul Basketbol Yaz Akademisi, çocukları basketbolun eğlenceli ve sağlıklı dünyasında buluşturacak.

Forum İstanbul misafirlerine 75 TLlik alışverişleri karşılığında ücretsiz olarak sağlanacak olan dersler,  Forum İstanbuldaki Decathlon basketbol sahasında birer haftalık periyodlarla gerçekleştirilecek. Kontenjanlarla sınırlı programa ön kayıtla öğrenci alınacak. Dönemler 27 Haziran - 8 Temmuz, 11 - 22 Temmuz, 25 Temmuz - 5 Ağustos ve 8 - 19 Ağustos olarak gerçekleşecek. Hafta içi her gün gerçekleştirilecek olan kurslarda dersler, 16:00-19:00 saatleri arasında 3 seans olarak yapılacak.

Forum İstanbul Basketbol Yaz Akademisi ile basketbolu İbrahim Kutluay Basketball Academynin deneyimli antrenörlerinden öğrenme fırsatını bulacak olan çocuklara aynı zamanda Decathlon tarafından ücretsiz forma da temin edilecek. Kursu tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını ünlü basketbolcu İbrahim Kutluayın elinden alacak. Yetenekli öğrencilere kulüp takımında müsabakalara çıkma imkanı sunulacak ve İbrahim Kutluay imzalı milli takım maç forması hediye edilecek.


Forum İstanbul Basketbol Yaz Okulu ile ilgili ön kayıt işlemleri ve ayrıntılı bilgiye Forum İstanbul 1. Kat Danışma ve www.forumistanbul.com.tr/basketbol adresinden ulaşabilirsiniz.

www.forumistanbul.com.tr


Geri Dön