27 / 04 / 2024

Forum İstanbul'u 23 günde 2 milyon kişi ziyaret etti

Forum İstanbul'u 23 günde 2 milyon kişi ziyaret etti

Kapılarını 17 Kasım'da açan Forum İstanbul'u 23 günde 2 milyon kişi ziyaret etti



Yılda 25 milyon  ziyaretçi çekmeyi ve 500 milyon Euro ciro elde etmeyi hedefleyen Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi,  Kurban Bayramı'na denk gelen 27-30 Kasım tarihleri arasında yaklaşık 500 bin kişi tarafından ziyaret edildi. 

İstanbulluların bu ilgisinden en fazla, Real Hipermarket'in yanı sıra aralarında Teknosa, Saturn ve Bimeks'in bulunduğu teknoloji mağazaları, dev akvaryum Turkuazoo ve kadın, erkek, çocuk giyim mağazaları yararlandı.

Kiracıları arasında 29 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren IKEA, 8 bin metrekare üzerine kurulan Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo da bulunan Forum İstanbul 46.000 metrekareye yayılan ev dekorasyon alanında 12 ayrı markaya ev sahipliği yapıyor. Alman teknoloji devi Saturn'un yanı sıra, Teknosa, Bimeks gibi markaların başı çektiği 11.500 metrekarelik teknoloji alanına sahip olan Forum İstanbul'da YKM, C&A, Marks&Spencer, Zara gibi büyük mağazaların yanı sıra kadın, erkek, çocuk ve iç giyimde iddialı yerli ve yabancı 62 marka ile 19 ayrı ayakkabı ve çanta mağazası yer alıyor. Forum İstanbul, müşterilerine 15 ayrı kafe seçeneğinin yanı sıra, 34 restoran ve fast food zinciriyle hizmet veriyor.

Takı, aksesuar, saat, optik, mücevher alanında da her zevke ve alım gücüne uygun markalara ev sahipliği yapan Forum İstanbul'da banka şubesinden ödeme ve telekomünikasyon noktalarına, terziden, kuaföre, pet shop'tan lostra salonuna kadar 14 hizmet noktası bulunuyor.

5000 kişiye istihdam sağlayan; gerek mimarisi, gerek kalıcı sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında yer alıyor. Atatürk Havalimanı- Aksaray hattında hizmet veren metronun Forum İstanbul durağından alışveriş merkezi içine direkt giriş sağlanabiliyor.


Geri Dön