20 / 04 / 2024

Four Points by Sheraton otel 2015 yılında açılacak!

Four Points by Sheraton otel 2015 yılında açılacak!

STARWOOD Hotels& Resort Worlwide'nin uluslararası markalarından 'Four Points by Sheraton' Türkiye'deki turizm pazarına Bağcılar'daki Batışehir projesi ile giriş yapıyor. EgeYapı Group projesi içinde yer alacak otel 2015'te açılacak...



STARWOOD Hotels& Resort Worlwide'nin uluslararası markalarından 'Four Points by Sheraton' Türkiye'deki turizm pazarına Bağcılar'daki Batışehir projesi ile giriş yapıyor. EgeYapı Group ve Emlak Konut GYO projesi içinde yer alacak otel 2015'te açılacak. 10+10 yıllığına Emlak Konut GYO'dan kiralanan otel için 20 milyon Euro kira ödenecek. 


Yatırım öncesi İstanbul ve Bağcılar bölgesi için pazar araştırması yaptıklarım söyleyen Ever Group Yönetim Kurulu Başkam Selen Ersü, "Araştırmalara göre bu tip emlak projeleri başlı başma bir şehir olarak görülüyor" dedi. 10 yüda 33 otel ve 5 bin yatak kapasitesine ulaşmak istediklerini söyleyen Ersü, 330 milyon Euroluk yatınm planladıklarım söyledi. Yü bitmeden Kocaeli'nde bir otel açacaklarım belirten Ersü, 2014 ilk çeyrekte İstanbul Anadolu Yakası'nda Four Points by Sheraton markasıyla bir otel daha planladıklarım dile getirdi. Basm Ekspres Yolu üzerindeki turizm yatırımlarına dikkat çeken Ersü, bölgede 5 yıldızlı otel olmak üzere 2 proje planladıklarım ifade etti. 


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön