24 / 04 / 2024

Franchise ararken neden emlak sektörü?

Franchise ararken neden emlak sektörü?

Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için Franchise en uygun seçenektir. Pek çok avantaj, bu yolu ideal kılmaktadır. Bu avantajlara ek olarak Emlak sektöründeki yükseliş, Emlak Franchise ‘ına olan ilgiliyi de arttırmaktadır.



Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için Franchise en uygun seçenektir. Pek çok avantaj, bu yolu ideal kılmaktadır. Bu avantajlara ek olarak Emlak sektöründeki yükseliş, Emlak Franchise ‘ına olan ilgiliyi de arttırmaktadır. Ülkemiz Emlak sektörü açısından oldukça büyük bir potansiyele sahip ve özellikle son yıllarda bu durum daha da aktif bir şekilde kullanılmaya başladı. Buna bağlı olarak iş kurmak isteyenlerin ilk aklına gelen potansiyeli en fazla olan sektör olacaktır. Böylece de Emlak sektörü Franchise alacaklar için ilk tercihlerden biri olmaktadır. Franchise başlı başına avantajlı bir sistem iken doğru sektör seçimi ile daha da avantajlı hale geliyor. Örneğin, Startkey gibi denenmiş, oturmuş ve başarısı kanıtlanmış bir sistemin doğrudan parçası olacağınız için iş kurmak daha az riskli hale gelmektedir.


Emlak işlemlerinizi, Startkey gibi tanınmış bir isim altında gerçekleştiriyor olmanız, size daha fazla güven duyulmasını sağlayacaktır. Böylece işinizi kısa sürede kabul ettirerek, belli bir düzene oturtabilirsiniz. Ayrıca, isim hakkını satın alabileceğiniz Emlak şirketleri, size ihtiyaç duyacağınız eğitimi de vereceklerdir. Bu şekilde bu sektör hakkında bilgi sahibi olmasanız dahi, size gerekli olan eğitim Franchise ile birlikte sunulacaktır. Başlangıç eğitimine ek olarak, ilerleyen zaman içerisinde işinizi geliştirmeniz için de ek eğitimler sunmaları söz konusudur. Bu şekilde Emlak alanındaki varlığınızı uzun süreli olarak koruyabilecek ve geliştirebileceksiniz.


Diğer taraftan Franchise kararını verdikten sonra Emlak sektöründe karar kılmanızı sağlayacak olan temel sebeplerden biri de Emlak şirketlerinin Franchise alanlara sağlamış olduğu reklam ve tanıtım desteğidir. Franchise almış olmanız sebebi ile ortak reklamlardan faydalanırsınız. Ancak Emlak şirketlerinin sektör gereği reklamlara çok önem vermesi ve sürekli olarak reklam faaliyetlerini yürütmesi gerekmektedir. Kazandırma oranı bu kadar yüksek olan bir sektörde en önemli giderinizin Franchise veren tarafından karşılanıyor olması ise harika bir avantajdır. Ortak reklamlardan faydalandığınız gibi, yerel reklamlarınızdan da nasıl daha fazla verim alacağınıza dair eğitim alma şansına sahip olabilirsiniz. Böylece sahip olduğunuz kendi işinizi, çok daha kısa sürede çok daha fazla insana tanıtabilirsiniz ve kısa sürede varlığınızı sağlamlaştırırsınız.



Geri Dön