25 / 04 / 2024

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 15 Ekim'de!

Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 15 Ekim'de!

15-18 Ekim 2015'te İstanbul CNR Expo'da gerçekleştirilecek "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"na 400 civarında yerli ve yabancı firmanın katılacak. Fuara dünyanın pek çok ülkesinden yabancı yatırımcılar gelecek.



15-18 Ekim 2015'te İstanbul CNR Expo'da gerçekleştirilecek "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"na bu yıl yabancı katılımcı ve konuk sayısında büyük bir artış yaşanıyor. 400 civarında yerli ve yabancı firmanın katılacağı fuara dünyanın pek çok ülkesinden yabancı yatırımcılar ve yabancı markaların sahipleri gelecek.


Etkinliği organize eden Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Ayçan Helvacıoğlu, "Fuarda franchising sistemine dair önemli gelişmeler yaşanacak" dedi. Örneğin Avrupa Franchise Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı fuar bünyesinde


gerçekleştirilecek. Dernek fuarda "Franchising Deneyim Paylaşım Günü" etkinliğini düzenleyecek. Başkanlığını Belçika'da yaşayan Murat Balbay'ın yaptığı Belçika Genç Girişimciler Birliği üyeleride fuarın önemli katılımcıları arasında yer alıyor.


Suudi Arabistan Ticari Ataşeliği işbirliği ile fuara katılacak olan Alarfaji Group ve Franaccess adlı franchise danışmanlık firması yöneticisi Ahmad Al Arfaj, beraberindeki 25 kişilik Suudi yatırımcı heyetiyle fuarda olacak. Fuarın bu yıl Malezya'dan da önemli misafirleri bulunuyor. Malezya Ticaret Bakanı Flamzah Bin Zainudin de fuarın açılışına katılacak. Malezya Firmalar Komisyonu, Malezya Fikri Mülkiyetler Kurumu, Rakyat Bankası ve Malezya Franchise Derneği ile beraber 12 MalezyalI marka da fuarın katılımcıları arasında.


Para


Geri Dön