27 / 04 / 2024

FSP Turizm Antalya Manavgat'ta 499 odalı otel yapacak!

FSP Turizm Antalya Manavgat'ta 499 odalı otel yapacak!

FSP Turizm Antalya Manavgat'ta 64 milyon TL yatırımla otel projesi inşa edecek. 499 odalı olarak tasarlanan FSP Turizm Manavgat otel projesinin adı "Pelin" olarak düşünülüyor...




FSP Turizm Ve Yatırım A.Ş., Antalya Manavgat Çolaklı Beldesi Tilkiler Mevkiinde 499 oda ve 998 yatak kapasiteli otel inşa edecek. FSP Turizm Manavgat otel projesinin adı "Pelin" olarak düşünülüyor.


FSP Turizm Manavgat projesi 64 milyon TL yatırımla yükseliyor. FSP Turizm Manavgat projesi 37 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. FSP Turizm Manavgat otel projesi 44. Evler'e 180 metre mesafede bulunuyor.


FSP Turizm Manavgat otel projesinde 3 adet Lobi ve Resepsiyon, dinlenme alanları, Sauna, Spa, Masaj ve Buhar Odaları, Türk hamamları,1.Sınıf Restaurant, 2 adet Alacarte Lokanta, Pasta salonu, Eğlence merkezi (bowling , bilardo ve çocuk oyun salonu), 5 adet satış ünitesi, Snack Bar, Pool Bar, Toplantı Salonları, Bavul odası - Kat ofisleri, İdari Ofisler,  Personel dinlenme odası, Teknik Ofis ve Bakım odası, Depo,62 araç kapasiteli otopark, yüzme havuzu ve çocuk havuzu olacak.


FSP Turizm Manavgat otel projesinde 473 standart oda, 4 engelli odası,12 aile odası, 10 suit olmak üzere toplamda 499 oda, 998 yatak kapasiteli olarak tasarlandı.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön