24 / 04 / 2024

Fuaye Çarşı’da ön kiralamalar başladı!

 Fuaye Çarşı’da ön kiralamalar başladı!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Fuaye Çarşı

Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçen Fuaye Çarşı’da dükkanların ön kiralama süreci başladı



Süreyyapaşa’da hayata geçirilen Fuaye Çarşı, 30 bine yakın insanın yaşayacağı bölgede tek çarşı olma özelliği taşıyor.  Fuaye Çarşı  Fuaye projesi kapsamında, 1. ve 2. etapları sahiplerini bulan toplam 626 konut, 2013 ortası itibarı ile hayata geçiyor. 

12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Fuaye Çarşı’da semt sakinlerinin her türlü ihtiyacına yönelik açılan 55 mağaza yer alıyor. Projenin toplam kiralanabilir dükkan alanı 7.200 metrekareye kadar yükseliyor. Süreyyapaşa Fuaye Çarşı’da yer alan mağazaların alanı 40 metrekareden başlıyor.  İsteyenler bu mağazaları birleştirerek kullanabilecekler.

Ön kiralamaların yoğun ilgi gördüğü Fuaye Çarşı’da dükkanların kira fiyatları hakkında henüz açıklama yapılmadı.

Fuaye Çarşı'da fırın, şarküteri, kuruyemişçi, aktar, kasap, beyaz eşya, dekorasyon, cep telefonu, kuyumcu gibi birçok ihtiyaca cevap verecek mağazaların yanında kuaför, kuru temizleme, lostra salonu, seyahat acentesi gibi servis sektöründen mağazalar da çarşıda yer alacak. Ayrıca çocuk eğlence salonu, macera golfü gibi farklı aktivitelerin de bulunacağı proje alanı bölgenin çekim merkezi haline gelecek. Bölgenin ana çekim merkezi olacak projede kapalı alanlar ile açık ortak alanlar optimum düzeyde tutuluyor.

Fuaye Çarşı’nın yılbaşında hizmete girmesi planlanıyor.


 444 22 83

http://www.fuaye.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön