24 / 04 / 2024

Fuaye Süreyyapaşa Maltepe'de metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

Fuaye Süreyyapaşa Maltepe'de metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

850 konuttan meydana gelen ve yarın satışların başlayacağı konut projesi Fuaye Süreyyapaşa, 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok ve iki tane yüksek katlı bina ile sürpriz bir de etaptan oluşuyor. Konutların metrekare birim fiyatları 2 bin



İstanbulun hızla gelişen bölgesi Maltepenin en yeni projesi Fuaye Süreyyapaşa, yarın satışlara başlıyor. Yüzde 42'si KİPTAŞ'a yüzde 58'i Yılmaz İnşaat'a ait proje, 850 konuttan meydana geliyor.

106 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek Fuaye Süreyyapaşa projesi, yatay bir mimariyle ve binaların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlandı. Projenin toplam inşaat alanı 90 bin metrekareye ayrılırken, büyük kısmı da peyzaj alanlarını oluşturacak.

Projede 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok ve iki tane yüksek katlı bina ile sürpriz bir de etap yer alacak. Fuaye Süreyyapaşada her ihtiyacı karşılayacak şekilde bahçeli, teraslı ve kat bahçeli olarak tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede yer alan konutların metrekaresi 2 bin 300 ila 2 bin 700 TL arasında değişiyor.

Projenin Yaşam merkezinin içinde yer alan 5 bin metrekarelik alışveriş çarşısı, kafeler ve restoranlar bulunuyor. Az katlı çok farklı sloganıyla lanse edilen Fuaye Süreyyapaşada, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, her daire için kapalı otopark, kaykay pisti, sebze bahçeleri, kadınlar için mutfak atölyesi, yoga ve pilates atölyesi, fitness center, mini sinema salonu, sauna, hobi odası, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkurları ve daha pek çok ayrıcalıkla sağlıklı ve keyifli bir yaşam alanı oluşturuluyor.

Böylesine yeşille iç içe ve sakin bir konut projesi olmasına rağmen, şehrin tam içinde yer alması da onu avantajlı kılan bir diğer özelliği olarak ortaya çıkıyor.

Fuaye Süreyyapaşa projesi E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine ise 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da önemli avantajlar sağlıyor.

http://fuaye.com.tr/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön