20 / 04 / 2024

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.



Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Her yıl üretimini yüzde 30 oranında artırma hedefleriyle öne çıkan Fuga; 24. yılında marka değeri ve özgün tasarımlarıyla, modern hayatın mobilyalardaki temsilcisi oluyor.


Fuga Mobilya Genel Müdürü Oğuzhan Erkutun, üretiminin yüzde 75’ini iç piyasa, % 25’ini ise dış piyasaya yönlendirdiklerini belirtiyor. Hedef kitleye doğru kanallardan, yüksek ürün kalitesiyle ulaşan marka üretim kapasitesiyle ihracat başarılarına yenilerini eklemeyi amaçlıyor. 2014 yılında 3.000.000 TL’nin üzerinde bir ihracat gerçekleştiren Fuga Mobilya 2015’te bu rakamı %50 artırmayı hedefliyor.

Yüzyılın sanatçıları Gaudi, Bach, Dali gibi dehalardan ilham alan tasarımları ve Avrupa standartlarındaki üretimleriyle farklılaşan marka, 10.000 m2 alana kurulan İstanbul’daki fabrikasıyla, büyüme çalışmalarında hızla ilerlemeye devam ediyor. 2013 yılında 10 milyon dolarlık fabrika yatırımı ile öne çıkan Fuga Mobilya, gerçekleştirdiği 2 milyon dolarlık yatırımlarıyla da bu yıl mağazalaşma sürecine ivme kazandırıyor. 

Fuga Mobilya’nın 2015 hedefi yurt dışı ağını genişletmek


İstanbul’da Modoko ve Masko’dan sonra Bostancı E-5 üzerinde bir mağaza daha açan Fuga Mobilya 2015 yılında açılacak diğer mağazalar için ise araştırmalarını devam ettiriyor.  Şu anda yurt içinde Antalya, Bursa,  Ankara  Siteler, Anse MDM, İzmir, Samsun ve Adana’da, yurt dışında ise Libya Tripoli, KKTC Lefkoşa, Bakü Azerbaycan, Süleymaniye Kuzey Irak’ta mağazaları bulunmakta. 2015 hedeflerinde ise bu noktalara 2 veya 3 ülke daha eklemek var. 

2015’in başında Hindistan, Yeni Delhi’de yapılan bayilik anlaşmasından sonra Katar, İran, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri ilk planda görüşmekte oldukları bölgeler. Rusya, Kazakistan ve Amerika ise 2015 ve sonrasında mutlaka var olmak istedikleri noktalar arasında yer alıyor.

Müşterilerin ihtiyaçları, üretimlerin odak noktasını oluşturuyor 

Müşterileriyle sıkı bir bağı olan, onların neyi istediğini bilip buna göre şekillendirdiği tasarım anlayışıyla ‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosunu hayata geçiren Fuga,  müşterilerine ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmeti veriyor. Bu ayrıcalıklı hizmet; bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşiyor ve tüm mağazalarında uygulanıyor. Kişiye özel istekler dikkate alınarak, evlerin konfor ve güzelliği pekiştiriliyor. Ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmeti, evlerinin iç görünümünü güzelleştirmek ve yaşam alanlarını yenilemek isteyenlere hitap ediyor. 


Müşteriler mağazalarda kendileri için hazırlanmış yaşam alanlarıyla karşılaşıyorlar Tasarım zenginliği ve kaliteyi esas alan üretimiyle benzerlerinden ayrılan Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya mağazalarını ziyaret eden müşteriler mağazalarda halısından aksesuarına tam anlamıyla kendileri için hazırlanmış yaşam alanlarıyla karşılaşıyorlar. Yeni Loft Koleksiyonu’nun ise çok ses getirmesi bekleniyor. Yaşadığı mekanı bir bütün olarak algılayanlar için oluşturulan Loft Koleksiyonu; oturma grubu, Tv ünitesi, yatak odası ve yemek odası grupları ile endüstriyel stilin karakteristiğini çağımıza uyarlıyor. 


Üretimde müşteri ihtiyaçlarını öncelikli tutan Fuga Mobilya; vizyoner mimar ve tasarımcı ekibinin desteğiyle üretimlerini gerçekleştiriyor. Aynı zamanda Monestt Mimarlık’tan danışmanlık hizmeti alıyor. 


Fuga Mobilya; üretim kapasitesi, kaliteden ödün vermeyen yapısı ve müşteri memnuniyetini öncelikli tutan duruşuyla rakiplerinden ayrılıyor. Yeni hedefleriyle yeni başarılara yelken açan marka, geçmiş tecrübelerinden aldığı güçle gelecekte de müşterilerini memnun etmeyi sürdüreceğinin sinyallerini veriyor. 




Geri Dön