19 / 04 / 2024

Fuga Mobilya İSMOB'da!

Fuga Mobilya İSMOB'da!

Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı Pera ve Loft konseptleri ile modern ve de özgün modellerine yenilerini ekledi.



Mobilyada fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, modern mobilyalara tasarımsal bakış açıları kazandırıyor. Fuga Mobilya, fuara özel tasarladığı  Pera ve Loft konseptleri ile modern ve özgün modellerine yenilerini ekledi. 


Dünyada en büyük, Türkiye’de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkacak olan Mobsad alanında 250 m2 standıyla yer alan firma, 5. Hall’de ziyaretçilerini bekliyor. Tek salon içerisinde 10 bin m2 brüt alana kurulan bu özel alanda yer alan firma İSMOB’a 6. kez katılıyor.  


Yemek ve yatak odaları, oturma grupları, aksesuarlar ve köşe takımlarından oluşan diğer yeni modeller de fuar boyunca sergilenecek. Fuga Mobilya Genel Müdürü Oğuzhan Erkutun, İSMOB 2015 fuarından beklentilerini ve fuara özgün hazırlıklarını şu sözlerle paylaşıyor: 


Anılarla anlam kazanan yaşam alanları görülmeye değer


‘Geçtiğimiz yıllara oranla tasarımsal anlamda yine bir adım daha ileri gittiğimizi düşünüyoruz. "Anılarla Anlam Kazanan Yaşam Alanları Tasarlıyoruz" mottosunu 1 yıllık çalışmalarımızın ardından bu yıl, İSMOB 2015'te hayata geçirdik. Fuga Mobilya'yı ziyaret eden müşterilerimiz mağazalarımızda halısından aksesuarına tam anlamıyla kendileri için hazırlanmış yaşam alanlarıyla karşılaşacaklar. Bunun için ilk adımı dünyaca ünlü Alman markası Esprit ile attık. Esprit'in el dokuma halıları fuardan hemen sonra ve yalnızca Fuga Mobilya mağazalarında olmak üzere müşterilerimize sunulacak.’


Fuara özel konsept tasarımlar: PERA ve LOFT


‘Bu yıl da 23 yıldır olduğu gibi modern mobilyanın öncü tasarımcısı ve üretimcisi olarak Türkiye'ye hizmet veriyoruz. Fuara hayli iddialı hazırlandık. Yeni konseptlerimiz Pera ve Loft’un çok ses getireceğini umuyoruz. Geçen yıllarda da fuara özel tasarımlar hazırlamış, fuarın tasarım yarışmalarında da üst üste ödüller almıştık. Bu sene de birkaç ödül alacağımızdan kuşkumuz yok.’


‘2015 fuarından özellikle ihracat konusunda beklentilerimiz var. Rusya, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İran ve tabii Amerika 2015 ve 2016 yıllarında mutlaka var olmak istediğimiz noktalar. Şu anda bu ülkelerden görüşmekte olduğumuz firmalar var. Fuar sonrası, kısa bir sürede netleştirmeyi planlamaktayız.’


Yurt içinde şubelerini İstanbul Bostancı, Modoko ve Masko, Antalya, Bursa,  Ankara  Siteler, Anse MDM,  İzmir  ve Adana’da konumlandıran Fuga Mobilya; Libya Tripoli, KKTC Lefkoşa, Bakü Azerbaycan, Süleymaniye Kuzey Irak’ta da yurt dışı mağazalaşma çalışmalarına devam ediyor. 

 

Fuga Mobilya, mobilya sektörünün önemli oyuncularını ağırlayacak olan İSMOB 2015 fuarında, 5. Hall’de Stant A 11’de özel tasarım ürünleriyle fuara inovatif bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.




Geri Dön