16 / 04 / 2024

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.



Modern mobilyalara özgün tasarım anlayışı kazandıran Fuga Mobilya; en yeni yatak ve yemek odası modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.


Hikayesinde aşkı başrol yapan evler Fuga Mobilya ile döşeniyor


Diamond, tasarımcısının düşünde canlandığı ilk andan itibaren mutluluk, aşk ve huzur kelimeleriyle şekillenmeye başladı. İnce çizgilerindeki şık uyumu, zamansız kapütone detayı ve ahşabın doğal güzelliğiyle hikayesinde aşk olan evler için bir araya getirildi. 


Ahşabın sıcaklığı ile tasarlanan Diamond yemek masası, sevdiklerinizle güzel bir yemeğin, enfes tatların ve keyifli saatlerin tanığı oluyor. Modern dizaynı ile fark yaratan Diamond yemek masası, Fuga Mobilya güvencesiyle ve özgün tasarımıyla satışa sunuluyor. Diamond’ın kapitone pufuyla, yatak odaları keyifli yaşam alanlarına dönüşüyor. Ceviz ve lake seçeneği bulunan Diamond yatak odasında gardırop kapakları da cam veya ceviz yapılabiliyor.


Evini yenilemek isteyenler ve yeni evlenecek tüm çiftler Diamond serisinden konsol, ayna ve dresuarı tercih ederek kombinini tüm mağazalardan tamamlayabiliyor.



Geri Dön