29 / 03 / 2024

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.



Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor.  Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı. 


Asaletin temsilcisi Kleopatra’nın ruhuna armağan

Fuga Elips Josephine, sade ve oval formuyla, yaşam alanlarınıza kadınsal estetiği getiriyor. Fuga Elips Josephine koltuk zarif formuyla evlerin her köşesini, konfordan ödün vermeden keyifle dinlenebileceğiniz alanlara dönüştürüyor. Fuga 2015’in rengi Marsala’yı kullanarak,  kadınlara geçmiş çağın modernizmini yaşatıyor. 


İstenilen renkte kaplanabilen Fuga Elips Josephine ile evinizde dilediğiniz tarzı oluşturabilirsiniz. 2000x830 cm ölçülerinde olan Elips Josephine koltuk, kumaş değişikliği yapılabilen özelliğiyle kişiye özel seçimlere olanak tanıyor.



Geri Dön