27 / 04 / 2024

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.



Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla evlerin yaşamaya değer anlarına ortak olan Fuga Mobilya, ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı ile evlilik sezonunda fark yaratıyor. Bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.


Bu eşsiz hizmet için, Fuga Mobilya mağazalarına uğramak yeterli 

Ücretsiz iç mimarlık ve dekorasyon danışmanlığı hizmetiyle evlerin iç görünümünü güzelleştiren marka, yaşam alanlarını yenilemek isteyenlere de hitap ediyor. Fuga Mobilya’nın uzmanlarından bu ayrıcalıklı hizmeti almak için markanın İstanbul Modoko, Masko, Bostancı,  Ankara  Siteler, Anse MDM, İzmir, Bursa, Samsun, Adana, Antalya’daki mağazalarına uğramak yeterli oluyor. 

Siz de evinizin ölçülerini vererek bu hizmetten faydalanabilir, yepyeni önerilerle hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. 



Geri Dön