16 / 04 / 2024

Futbolcu Ronaldinho'nun Rio'daki evi günlük 15 bin dolara kiralanıyor!

Futbolcu Ronaldinho'nun Rio'daki evi günlük 15 bin dolara kiralanıyor!

ABD'de bir şirket, ünlü yıldızların eski evlerini dayalı-döşeli kiraya veriyor. Futbolcu Ronaldinho'nun geceliği 15 bin dolar olan Rio'daki evi pahalı geldiyse, oyuncu Ava Gardner'ın ABD'deki evinin geceliği 85 dolar...



ABD'de bir şirket, ünlü yıldızların eski evlerini dayalı-döşeli kiraya veriyor. Futbolcu Ronaldinho'nun geceliği 15 bin dolar olan Rio'daki evi pahalı geldiyse, oyuncu Ava Gardner'ın ABD'deki evinin geceliği 85 dolar.


ABD merkezli bir emlak firması, aralarında ünlü aktör Denzel Washington, İngiliz kadın oyuncu Julie Andrews ve Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlünün eski evini kiraya veriyor. Dekorasyon dergisi House Beautiful tarafından hazırlanan haberde; Ava Gardner ve Orson Welles gibi Hollywood yıldızlarının eski evleri de var. 


DÜNYA KUPASINDA BU EVDE KALDI 


Ünlü futbolcu Ronaldinho'nun bu yılki Dünya Kupası karşılaşmaları sebebiyle Rio'da kaldığı 5 yatak odalı ve 6 banyolu görkemli malikâne, firmanın en yüksek fiyat biçtiği seçenek olarak göze çarpıyor. Sauna, şarap mahzeni ve parti salonu gibi göz alıcı özelliklere sahip havuzlu malikânede bir gece konaklamak için 15 bin dolar gerekiyor. Denzel Washington'un Malibu'daki okyanus manzaralı evinde bir gece konaklamak ise 490 dolar. 3 yatak odalı ve 2 banyolu malikânede spor salonu, havuz ve jakuzi var. Jimmy Page ve Jan- Michael Vincent gibi isimler de Malibu'da evi olan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü müzisyen Jimi Hendrix'in Hawaii'deki evinin geceliği ise 145 dolar. Hollywood yıldızı Ava Gardner'ın caz müzisyeni eşi Artie Shaw ile birlikte 1940'lı yıllarda yaşadığı malikâne ise Kaliforniya'nın Burbank bölgesinde bulunuyor. Misafir odası, geniş bir kütüphane ve şirin bir bahçe imkânının sunulduğu evde konaklamak için 85 dolar yetiyor. Hollywood'un unutulmazlarından Orson Welles'in Los Angeles'taki eski evi de yeşiller arasında gizlenen havuzu ile albenisini ortaya koyuyor. Gecesi 995 dolara kiralanabilen malikânede 4 yatak odası ve 3 banyo yer alıyor. 


Sabah 


Geri Dön