29 / 03 / 2024

Futbolcu Ümit Aydın, inşaat sektörüne girdi

Futbolcu Ümit Aydın, inşaat sektörüne girdi

CaptainHill projesiyle inşaat sektörüne adım atan Futbolcu Ümit Aydın, spor camiasına kâr yapabilecekleri yatırım alternatifi yaratmayı hedefliyor



Galatasaray, Beşiktaş, Bursa ve Kayseri Spor gibi bir çok kulüpte forma giyen Ümit Aydın, 6 ay önce kurduğu KYE-VIP İnşaat şirketiyle gayrimenkul sektörüne adım attı. İlk projesinin temelini 40 gün önce atan Ümit Aydın, Pendik'te inşaatı devam eden CaptainHill Residence projesinde yine kendisi gibi futbolculara daire satıyor. Pendik Gözdağı'nda adalar ve deniz manzaralı 127 residence ve13 villadan oluşan projeden daire alan futbolcular arasında Fenerbahçe'den Semih Şentürk, Galatasaray'dan Mustafa Sarp, Uğur Uçar, Beşiktaş'tan Serdar Özkan, Mardin Spor'dan Recep Asil, Siirt Jetpa'dan Hakan Albayrak gibi isimler bulunuyor. Önceleri bireysel yatırımcı olarak gayrimenkulle ilgilenen Ümit Aydın, 1 yıl önce kurduğu Menkula Gayrimenkul Danışmanlık için yatırım fırsatlarını araştırırken Pendik'te kendi projesini yapmaya karar verdi. Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen140 konutluk CaptainHill projesinin inşaatı KYEVIP inşaat tarafından, satış ve pazarlaması ise Menkula Danışmanlık üzerinden yürütülüyor.

"FUTBOLCULAR YATIRIMA AÇIK"
KYE-VIP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Aydın, öncelikle Menkula Danışmanlık olarak futbol camiasına kar yapabilecekleri, al-sat yapabilecekleri gayrimenkuller bulduklarını, ayrıca kendi portföylerini oluşturduklarını anlatarak, "Menkula için Pendik'te yer ararken CaptainHill projesini yapmaya karar verdik. diye konuştu. Futbol camiasının yatırım yapmaya açık bir camia olduğuna dikkat çeken Ümit Aydın, CaptainHill projesinde futbol camiasından çok sayıda müşterileri olduğunu, üç büyük kulüpte forma giyen futbolcuların yanı sıra, Anadolu kulüplerinde oynayan futbolculara da daire sattıklarını söyledi. Futbol oynarken ticaret yapmanın zorluklarına değinen Ümit Aydın, "Bu nedenle futbolcuların paralarını korumak ve değerlendirmek için doğru yatırım araçlarını bulması gerekiyor. Bu yatırımların başında arazi, dükkan, daire gibi gayrimenkuller geliyor. Biz bu noktada futbolcu arkadaşlara en doğru, en uygun yatırım aracını bulup sunuyoruz" dedi.

CaptainHill'de dairelerin metrekare fiyatı bin 750 TL'den başlıyor
MİMARİ tasarımı Ömer Çamoğlu'na ait olan140 dairelik CaptainHill Residence'da 68 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, ve 3+1 tipinde 127 adet daire, 13 adet villa bulunuyor. Projede metrekare fiyatları bin 750 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor. Anlaşmalı bir şirket tarafından residence hizmetinin verileceği proje panoramik deniz manzarasına da sahip. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15, E-5 karayoluna ise 2 dakika uzaklıkta bulunan projenin yakınındaki 540 yataklı eğitim ve araştırma hastanesinin de 2010 sonunda açılması planlanıyor.
Bülent YOLDAŞ / Sabah


Geri Dön