19 / 04 / 2024

Future Park İstanbul'un ilk ziyaretçileri Kore'den! 110 bin TL!

Future Park İstanbul'un ilk ziyaretçileri Kore'den! 110 bin TL!

Firma: Miran Yapı

Proje: Future Park İstanbul

Esenyurt Haramide parklar mevkiinde yer alan projenin satış ofisinde Kore'li Technco firması teknolojinin hayatımıza getireceği kolaylıkları sergiliyor...



Akıllı ev teknolojisi yıllardan beri gündemde olan bir olgu, fakat gerçek anlamda hayat kalitemizi nasıl arttırır, cep telefonları gibi hayatımıza nasıl girecek, hep merak konusu olmuştu. LCD televizyonlardan bilgisayarlara, yüksek teknoloji kullanan otomobillerden cep telefonları ve tablet bilgisayarlara kadar birçok ürünü hayatımıza sokan Kore firmaları şimdi de akıllı evde ilkleri gerçekleştiriyor, hem de toplu konut projelerie girecek kadar ekonomik bir şekilde. 


Haramidere Parklar vadisinde 1.900 konutun bulunduğu Future Park projesi, geleceğin evini günümüzde sunmak amacı ile projeye başladığında, akıllı ev teknolojisi için Kore'li Technco firması ile anlaştı. Satış ofisi tamamlanan ve şubat ayında görücüye çıkacak olan projeye bir sürprizde Türkiye'de yaşayan Korelilerden geldi. Kore'de yıllardan beri akıllı evlere alışık olan Koreliler, İstanbul'da da böyle bir proje yapıldığını duyunca projeye toplu bir ziyaret yaptılar. Projenin satışını TSP ile üstlenen Kronos gayrimenkul firmasının kurucu ortağı Samim Hatipoğlu, mütekabiliyet yasası Korelilerin Türkiye'den ev almaları kolaylaştığı için yatırım amaçlı Korelilerden ciddi bir talep olduğunu söyledi. 


Future Park İstanbul Evleri'nde fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor.


Future Park İstanbul'da akıllı telefonunuzdan akıllı evinizi yönetebiliyorsunuz. Evinize gelmeden önce ısıyı arttırıp, internet radyosundan sevdiğiniz bir müzik kanalını açıp, ışıkları ayarlayabiliyorsunuz. Akıllı ev teknolojilerini enerjiyi daha verimli harcamanıza, daha güvenli bir ortamda yaşamanıza, yangından korunmanıza ve daha birçok özelliğe sahip.  


Aklınızda ev almak olmasa bile bu tip teknolojilerin en son halini birebir görmek için tüm İstanbul'da yaşayanları projeye bekledikleri söyleyen Samim Hatipoğlu, Future Park İstanbul'da daha birçok yeniliğinde bulunacağını ekledi. 


Hiper Gayrimenkul Geliştirme firması Miran Yapı’nın bir iştiraki olarak sektörde faaliyet göstermektedir. Temmuz ayında ruhsatı alınan projenin hafriyat işleri devam ederken temel atma çalışmaları sürmektedir. Proje alanında yer alan 1.650 m2’lik kapalı alana sahip, satış ofisinde gerçekleştirilen ayrıcalıklı tasarım ve inşai kalitenin tüm projenin vizyonuna ışık tutmaktadır.


FUTURE PARK İSTANBUL
Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sk. Esenyurt/ İSTANBUL
Tel : 444 9 532


projeye sor



Geri Dön